Home&Design

Olcsón berendezni az étkezőt? Lehetséges!

Minden bizonnyal a legtöbb ember horribilis összegeket mondana, ha megkérdeznénk, hogy mekkora az a legkisebb összeg, amiért egy szép és harmonikus étkezőt be lehet rendezni. Mert persze tudjuk jól, minden bútor drága, alapvetően is minden csak drágul, így remény sincs arra, hogy akár új, akár meglévő étkezőnk berendezését viszonylag kis költségvetéssel megússzuk. De tényleg nincs rá remény? Vagy csak rutinból mondjuk ezt? Mai cikkünkben ennek jártunk utána!

Mire lesz szükséged az étkezőben?

Először is mérd fel alaposan, hogy pontosan milyen bútordarabokra is lesz szükséged! Akad ugyanis néhány kérdés, amelyet megválaszolva biztosan ki fogod tudni választani az ideális étkezőbútort a Prémium bútoráruház kínálatából!

De nézzük is ezeket a kérdéseket!

  • Mekkora hely áll a rendelkezésedre? Tágas térben gondolkodhatsz, vagy épp a konyha egyik zuga lesz az étkező?
  • Hányan fogjátok napi szinten körülülni az asztalt? Ha csak kétszemélyes a család, akkor nem feltétlenül érdemes nyolcfős asztalt vásárolni.
  • Gyakori a vendégség nálatok? Ha igen, akkor csakis bővíthető asztalban gondolkozz!
  • Milyen korú emberek fogják használni az asztalt és a székeket? Ez az anyagválasztásban is rendkívül nagy szerepet játszik, valamint azt sem árt tudni, hogy gyermekek és idősek esetén a bárszék-bárasztal kombináció nem a legszerencsésebb.

Persze ehhez még hozzájön a stílus is, hiszen ezeknek a bútoroknak tökéletesen illeszkednie kell a konyha, az étkező és úgy egyáltalán, az otthonod stílusához!

Menni fog az kis pénzből is!

Persze mindenki tudja, hogy a lakberendezés terén is igaz a mondás, hogy a határ a csillagos ég, ugyanakkor jó, ha tudod, hogy azért akadnak olyan üzletek, mint amilyen a Prémium bútoráruház is. Hogy milyen? Hát olyan, ami minden árkategóriában kínál szemrevaló darabokat!

Így aztán ha kevés kereted maradt az étkezőre, akkor sem kell csüggedni, akadnak olyan választások, amelyek viszonylag pénztárcabarátnak minősülnek.

Ilyenkor azonban ne gondolkozz tömörfában, a könnyedebb, olcsóbb anyagok is tökéletesen megteszik, így akár üveg, akár műanyag, akár bútorlap kombinációja tökéletes választás lehet.

Ha a lakók mozgása lehetővé teszi, akkor a bárszékek, bárasztalok használatával még tovább csökkenthető az étkező berendezésére fordítandó keret. Sőt, sokszor akár elegendő lesz csak a bárszék, az asztal lehet a konyhapult is. Vagy olykor érdemesebb egy étkezőpadban gondolkodni a sok szék helyett!

Minden étkező egyedi!

Ne feledd, nem szabad felülni azoknak a mendemondáknak, ahol ismerősök, kollégák igyekeznek egymásra licitálni azt illetően, hogy kinek lett drágább az étkezője. Nem törvényszerű, hogy inged, gatyád rámenjen az egészre! Inkább nézz szét a piacon, látogass el a fentebb említett webáruházba, és győződj meg arról a saját szemeddel, hogy igenis lehet költséghatékonyan és stílusosan étkezőt berendezni!

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.