Home&Design

Megérkeztek a 2024-es előrejelzések: ez a 4 trend fogja uralni a következő szezont a lakberendezés területén

Tükrök, üvegek, fémek, fa, természetes textilek és bőr – ezek hódítanak a 2023/2024-es szezonban a lakástrendek területén. Fontos funkció lett a kényelem mellett a játékosság, a geometriai formákat lassan leváltják a szabálytalan alakzatok, az ázsiai behatások pedig továbbra is hódítanak.

Új szezon, új trendek

Az enteriőrdizájn rajongók jól tudják, a szeptember évek óta felejthetetlen élményhétvégét tartogat minden a hazai és nemzetközi lakberendezési trendet kedvelő és újdonságra nyitott szem számára! A S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás idén is egyedülállóan izgalmas koncepció mentén mutatja be a leginspirálóbb márkák széles palettáját, emellett számtalan hazánkban még nem elérhető dizájn újdonság termékpremierjét is elhozza szeptember 22-24. között a Budapest Arénába.

Egy új szezonnal új trendek is érkeznek, a galériára kattintva mutatjuk, melyek lesznek az uralkodó irányzatok 2023 végén és 2024 elején!

Tükrös, fényes és fémes felületek – feltörekvőben az üveg és az alumínium 2024-ben folytatódik a tükrök és fényvisszaverő felületek térhódítása, legyen szó a lakás bármely részéről. Ezek az anyagok használhatók a mennyezetre, válaszfalakra, konyhaszekrényekre, és egyéb bútorokra is minden helyiségben – vagy megjelenhetnek egyszerűen dekorációs elemként is. Az üveg a változatos színeknek és felületnek köszönhetően rendkívül dekoratív és sokoldalúan felhasználható, ráadásul teljesen újrahasznosítható is. A tervezők ma már túlléptek a klasszikus formákon, és különleges anyagokkal – természetes kövekkel, márvánnyal, vagy akár betonnal – kombinálnak, legyen szó lámpákról, üvegasztalokról, vagy éppen ülőbútorokról. A sima és polírozott ezüst, magával ragadó fénye és textúrája mindennapi kifinomultságot kölcsönöz minden térnek.
Kattints a további képekért!

Egyszerű tervezési elvek, kiváló minőségű anyagok és könnyed elegancia - ezek jellemzik a legújabb lakberendezési trendet, ami olyan sztárok otthonát is meghódította már, mint Sofia Richie vagy Gwyneth Paltrow.

Leadfotó/Fotók: salonbudapest

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.