Home&Design

Elképesztő előtte-utána fotók: filléres fürdőszoba felújítások, amiket te magad is elvégezhetsz

Felújítanál, de nem tudod hol állj neki? Elég néhány apró módosítás és máris hatalmas változásokat érhetsz el a fürdőszobában. Fotókkal szemléltetjük az eredményt.

Költséges felújítás helyett

Hiába imádjuk órákig nézegetni a Pinterest oldalunkat, különleges DIY projektek után kutatva, egy lakás - akár kisebb, akár nagyobb - felújítása nem olcsó mulatság, így a legtöbben végül inkább bele sem vágunk. Ez különösen a fürdőszobákra igaz, hiszen csak egy mosdókagyló vagy zuhanykabin kicserélése is több százezer forintba kerülhet, a velejáró felfordulásról nem is beszélve. Ha mégis szeretnél egy kis újdonságot csempészni a fürdődbe, kattints a galériára, mutatunk pár filléres trükköt, amivel kevés erőkifejtés és pénzköltés ellenére is látványos eredményeket érhetsz el.

A fürdőszobabútor átfestése látványosan javíthat az összképen, hiszen lehet, hogy pont az a régi stílusú szín nem illett a vágyott hangulathoz.
Kattints a további képekért!

Valószínűleg már hallottad a kifejezést: a lakás berendezésekor mindig kövesd a "hármas szabályt". Mi is ez pontosan, és hogyan érdemes beépítenünk az otthonunkba? Mutatjuk a részleteket!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!
Fashion&Beauty
Te milyen időközönként mosod ki farmernadrágjaid? Az egyik leghíresebb divattervező egy igen sokkoló választ adott, azonban mi utánajártunk, hogy mi is az igazság.