Home&Design

Elképesztő átalakulás: így lesz egy lepukkant lakókocsiból luxusotthon

Élet egy lakókocsiban? Ha egy ilyen négykerekű otthonról lenne szó, sokan vágnák rá a magabiztos igent!

Luxuslakás négy keréken

Trina Sholin belsőépítész amióta az eszét tudja lakások átalakításával foglalkozik, így hát nem csoda, ha új kihívásokra vágyott. Lakóautók kipofozása lett az új kedvenc foglalatossága, egy idő után viszont annyira sok megbízása akadt, hogy már férje, Steve is segített neki. Most pedig a család ott tart, hogy ez a fő foglalkozásuk, és alig bírják, annyi megrendelésük van. Hihetetlen, milyen eredményeket érnek el. Az egykor koszos, poros lakókocsikból igazi luxuslakásokat csináltak. A fotókért lapozd fel a galériát!

Az átalakítás előtt egy poros, régi, kopott, meglehetősen öreges szobát láttunk. A világos bútoroknak köszönhetően nagyobbnak tűnik a tér, és egy kifinomult, elegáns, fiatalos helység lett belőle.
Kattints a további képekért!

Néhány apró trükk és napokkal növelhető a vágott virágok élettartama.

Leadfotó: 123rf.com

BoredPanda

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.