Elkelt az ikonikus villa - A Sebhelyesarcú-rezidencia szebb, mint valaha

Ki ne emlékezne Tony Montana királyi palotára emlékeztető villájára? A filmbéli ingatlan a valóságban nemrég elkelt, nem csoda, hisz a bámulatosan gyönyörű kúria a legmagasabb igényeket támasztó vásárlókat is képes volt lenyűgözni. Lássuk, hogy fest a méregdrága rezidencia!

Maga a paradicsom

Kaliforniában, Monte Cito városában, több, mint 4 hektáros területen fekszik a 930 négyzetméteres ház, mely az 1900-as évek elején épült és eredetileg botanikus kertként funkcionált. 4 háló-, 4 fürdőszoba és bizánci stílusú társalgó is található benne. Számos kültéri és beltéri medence teszi lehetővé a fürdőzést, könnyen lehet, az új tulajdonost ez motiválta, hogy 12.26 millió dollárt fizessen az ingatlanért.

A ház

Négy hatalmas szökőkút szegélyezi utunkat a bejárat felé haladva. A mediterrán stílusú burkolatot és a pálmafákat látván eszünkbe sem jutna, hogy nem egy nyaralóparadicsomba, hanem haza érkeztünk.

Út a hátsó kertbe

Az eredeti, botanikus kert jelleget sikerült megőrizni, rengeteg trópusi növény alkotja a zöld övezetet. A medencék nem hiányozhatnak, erre a részre kettő is került belőlük. Lentebb érve római kort idéző szökőkutakat, és az út végén egy boltíves pihenőhelyiséget találunk.

A nappali

A mediterrán stílusú helyiségben a fehér szín dominál. Fém csillárok és üvegasztalok kerültek a szobába kiegészítőkként, a hangulatot pedig a selyempárnák és a zongora teszik romantikussá.

Fotók:elledecor.com

Oldalak

  • 1
  • 2