5 tárgy a lakásodban, ami negatív energiát áraszt – Ezektől szabadulj meg sürgősen

Gondoltad volna, hogy nem csak emberek, hanem tárgyak is áraszthatnak negatív energiát magukból? Pedig így van! A feng shui szerint bizonyos dolgok nem valók a lakásba, ha azt akarjuk, hogy rendezett, boldog életünk legyen. Most elmondjuk, hogy mit kell azonnal eltávolítanod az otthonodból!

1. Tévé a hálószobában

Ha tévét teszünk a hálószobába, akkor keresztet vethetünk a párkapcsolatunkra, hiszen a tévé az egyik legerősebb mérge a szerelemnek. Nem ad alkalmat a minőségi együttlétre, a beszélgetésre, arra, hogy két ember közösen működjön. Ezenkívül nagyon rossz rezgéseket bocsát ki: a feng shui szerint például a hálószobában semmilyen elektromos berendezésnek nincs helye, így a tévének sem, ugyanis az elektromos dolgok zavarják az alvást.

2. Törött, elromlott tárgyak

Legyen az a mottód, hogy ami elromlik, azt azonnal megjavíttatod, ami pedig eltörik és menthetetlen, azt sürgősen kidobod a szemétbe. A feng shui úgy tartja, hogy a csorba, törött dolog jelenléte rossz emlékeket hív elő az emberből, ráadásul gátolja az energiaáramlást, és elvonja a pozitív energiát mind a lakásból, mind pedig belőled.

Fotók: topdesignstyles.com, moviespix.com

Oldalak