Home&Design

Eladó ez az egykor mesés szépségű kastély Gödöllőn – Így néz ki most a lepusztult épület

Less be az üresen álló, alapos felújításra szoruló épületbe, amit most 149 millió forintért árulnak. Miket láthattak egykor ezek a falak?

Eladó gödöllői kastély

Felkerült ez ingatlanoldalra egy óriási kastély, ami Gödöllőn található – szúrta ki a Metropol az Ingatlanbazár hirdetését. Mint írják, a 7445 négyzetméteres telken áll az egyedi műemléki védettségű, ma funkció nélkül, üresen álló 50 szobás, műszakilag teljes felújítást igénylő 1500 négyzetméteres ingatlan, ami autópályán 40-50 percen belül elérhető Budapestről. A hirdetésben azt is kiemelik, hogy a tulajdonos egy 27+4 szobás apartman funkciójú fejlesztéshez már beszerezte a jogerős építési engedélyt. Az épület ideális hotel funkcióra, de elképzelhető még felhasználása idősek otthonaként, vagy orvosi, illetve egyéb rehabilitációs központként. Az irányár 149.000.000,- Ft + ÁFA. Galériánkban a feltöltött képeket is megmutatjuk.

Kattints a további képekért!

Íme hét friss trend, amelyek biztosan felbukkannak majd azokban a kertekben, amelyek nem csak kikapcsolódásra, hanem vendégvárásra is tökéletesen alkalmasak.

Leadfotó: ingatlanbazar.com

Oldalak

Home&Design
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.
Lifestyle