Home&Design

Dizájnos íróasztal pofonegyszerűen - lesd el a filléres trükköket

Nem kell feltétlenül megvásárolnod a legdrágább kiegészítőket, hogy dizájnossá és hasznossá varázsold az íróasztalod környékét. Néhány egyszerű trükk is megteszi ugyanazt a hatást.

Egy jól dekorált környezetben a munka is jobban megy

Legyen szó a munkahelyi asztalodról, otthoni irodáról vagy a gyerek íróasztaláról, az elsődleges szempont mindig a hasznosság és csak ezután következik a kellemesebb környezet. Pedig a kettő nagyon is összefügg. Egy megfelelően rendszerezett és kidekorált asztalnál szívesebben tölti az ember az idejét, így a munkájával is jobban halad. Hiszen ki szeretne egy sivár, egyszínű kockában üldögélni minimum 8 órát egy nap? Ráadásul nem kell feltétlenül nagy költségekbe verni magad, ha tudod mihez nyúlj. Pörgesd végig a galériát és inspirálódj, mutatunk pár ötletet!

A téli hónapokban legtöbbször már sötétedik, amikor végzünk a munkával, így az utolsó órákra - avagy home office esetén az esti munkavégzésre is szükséged lehet egy asztali lámpára. Engedd el a régi, megunt formákat és válassz valami újat, izgalmasat. Egy ilyen virágos darabbal könnyen feldobhatod az íróasztalodat.
Kattints a további képekért!

A tájékoztatáson túl abban is segítségünkre lehetnek, hogy leszokjunk a felesleges telefonképernyő pörgetésről.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok