Home&Design

Hódít a „csendes luxus” trend a lakberendezésben: így lehet olyan otthonod, mint a hollywoodi sztároknak

Egyszerű tervezési elvek, kiváló minőségű anyagok és könnyed elegancia - ezek jellemzik a legújabb lakberendezési trendet, ami olyan sztárok otthonát is meghódította már, mint Sofia Richie vagy Gwyneth Paltrow.

Újabb trend a divat világából

Nem ritka, hogy a divat világában felbukkanó trendek idővel elmozdulnak a belsőépítészet felé és ott teljesednek ki igazán. A csendes luxus stílus esetén is pontosan ez figyelhető meg. Ennek a divattrendek a lényege, hogy elegáns és időtlen luxus megjelenést hozzunk létre anélkül, hogy úgy nézne ki, túl sokat fektetünk bele. A gardrób alapelemei, mint például a kiváló minőségű anyagokból készült pólók, blézerek és farmerek egyszerű arany vagy ezüst ékszerekkel párosítva, a csendes luxus stílus alapjai. A trend követői általában kerülik az élénk színeket és a merész nyomatokat, valamint a rengeteg kiegészítőt. Amikor a lakberendezés csendes luxusáról van szó, ugyanezek az elvek érvényesek. Hogy néz ki ez a gyakorlatban? Pörgesd végig a galériát a szemkápráztató enteriőrökért!

Ezt a trendet a visszafogott elegancia, a kifinomult egyszerűség és a luxus érzetét sugárzó, nyugodt légkör kialakítása határozza meg, minimális erőfeszítéssel.
Kattints a további képekért!

A technológia fejlesztések egyre szélesebb körű tervezést tesznek lehetővé a padlóburkolatok terén is, ennek köszönhetően pedig egy olyan drága alapanyagot is könnyű szerrel helyettesíthetünk, mint a tömör fa.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....