Home&Design

A takarékoskodás mesterei: a napelemes kültéri lámpák 

A napelemes kültéri lámpákkal olyan világítástechnikai eszközöket kapott a kezébe a ma fogyasztója, amelyekkel gyerekjáték lett a takarékoskodás. A nap energiáját összegyűjtő, tároló, majd azzal fényt adó eszközök nagy népszerűségnek örvendenek.

A napelemes kültéri lámpák a kert és az udvar fényeiről gondoskodnak

A napelemes kültéri lámpákkal te is könnyen megoldhatod az udvarod és kerted világítását. A kültér megfelelő fényviszonyainak biztosítása épp olyan fontos, mint a beltéri világítás - így célszerű alaposan megtervezni azt. A LEDLámpaház.hu webáruház kínálata számos megoldást biztosít ehhez, köztük napelemes kültéri lámpákat is.

Kertes házban lakni rengeteg előnnyel jár - jó levegő, természetes zöld környezet, kertészkedési lehetőség, nyugalom -, főként akkor, ha kellő figyelmet szánunk ezen kültéri területeknek. A kert, a garázs, a kocsibeálló, a medence, a grillező mind-mind olyan helyek, ahol az ideális világítás biztosítása elengedhetetlen ahhoz, hogy komfortosan érezzük magunkat.

LED-es napelemes kültéri lámpák: esztétikus, energiatakarékos és környezetbarát megoldások

A kert és az udvar minden évszakban olyan közkedvelt hely, ahol nagyon sok időt el lehet tölteni. Főként a tavasz és a jó idő beköszöntével emelkedik meg a kint töltött órák száma, hiszen a téli bezártság után egyre több időt szeretnénk tölteni a szabadban. Ez általában együtt jár az éjszakába nyúló kerti partikkal, a kertben vagy a teraszon elfogyasztott romantikus vacsorákkal vagy a hangulatos pihenéssel.

Azonban, hogy ezek maradéktalanul kivitelezhetőek legyenek, elengedhetetlen a tevékenységekhez szükséges világítás megléte. Ekkor tehetnek jó szolgálatot a LED-es kültéri napelemes lámpák, amelyek a nap energiáját hasznosítva nem fogyasztanak elektromos áramot. Működtetésük energiatakarékos és pénztárcabarát - lényegében semmi mással, csak a beszerzési árukkal kell számolnunk. A kialakításuk is strapabíró: ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben, eső, hó, jég és erős napsütés egyaránt érheti őket.

Egyetlen dologra azonban nagyon oda kell figyelni a használatuk során: a napelemes kerti lámpákat feltétlenül olyan helyre kell elhelyezni, ahol semmi sem tudja megzavarni a nap energiájának összegyűjtésében. Így nem célszerű nagyobb fák alá vagy fedett területre felszerelni.

Miért hasznosak a napelemes kültéri lámpák?

A kerti napelemes lámpák legelőnyösebb tulajdonsága az, hogy nem fogyasztják feleslegesen még a napból kinyert energiát sem, mert a legtöbbjük ma már mozgásérzékelővel vagy alkonykapcsolóval van ellátva. Kivilágítható velük a járdaszegély, a járda, láthatóvá tehető az utcanév vagy a házszám, dekorálhatjuk vele a virágágyást, megfelelően megvilágíthatjuk a garázsbeállót vagy a grillezőhelyet.

A napelemes kültéri lámpák lehetővé teszik, hogy az udvarod, a kerted, a házad bejáratának környéke mindig biztonságos legyen. Élj az általuk nyújtott energiatakarékos megoldással te is!

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.