Home&Design

Mesébe illő gyerekszobák: íme 2023 leglátványosabb trendjei, képtelenség betelni velük!

Gyermekeink szobájában nagyon fontos, hogy nyugodt, mégis játékos és vidám légkört teremtsünk. A kérdés csupán annyi, mégis hogyan valósítsuk ezt meg?

Praktikus és csodaszép

Idén is megrendezik a BabaMama és KidExpót (november 24-26.), melynek szakértői ízelítőképpen elárulták az év legnagyobb gyerekszoba trendjeit, illetve azt is összeállították, milyen újdonságok várhatóak 2024-ben. Egy baba-, illetve gyerekszoba kialakítása nagyon izgalmas és kreatív élmény a szülőknek, néhány szempontot viszont mindenképpen fontos figyelembe vennünk az esztétikus berendezés mellett. Jó, ha gondolunk rá, hogy a babaszoba később gyerekszobává válik majd, ezért fontos, hogy olyan bútorokat és díszítőelemeket válasszunk, melyeket később, gyermekünk felcseperedésével könnyen átrendezhetünk, újragondolhatunk. Persze olykor nehéz nem elveszni a csodaszép babaszoba dekorációk tengerében, de a kellemes légkör mellett mindig szem előtt kell tartanunk a funkcionalitást és a kényelmet is. A jó hír, hogy már egészen könnyedén létrehozhatjuk a tökéletes szobát, mely gyönyörű és praktikus környezetet teremt gyermekeink mindennapjaihoz. Ehhez óriási segítségünkre lehetnek a 2023-as év legnagyobb baba- és gyerekszoba trendjei, melyek hatékonyan ötvözik a funkcionalitást a szépséges atmoszférával. Mutatjuk az idei év KidExpójának legnagyszerűbb trendjei, nézd meg a galériát és inspirálódj!

A legtrendibb színek Egy baba-, vagy gyerekszoba kialakításánál nem kell feltétlenül mindig mintákban gondolkodnunk. Egy-egy letisztult, élénkebb árnyalat már önmagában is remekül tud. Az egykor elfeledett, merészebb árnyalatok az új szezonban minden bizonnyal vezetik a divatos dizájnötletek listáját. Ha gyermeked nagyon szereti az élénk színeket, vagy van kedvenc színe, ne habozz azt használni szobájának kialakításakor! Ebben az évben a legdivatosabb gyerekszoba színek a nyugtató sárga, a lágy menta, a porrózsaszín, a levendula, a világoszöld, a földes narancs és az olívazöld.
Kattints a további képekért!

Ahogy belépsz az otthonodba, az az érzés fog el téged, mintha egy kicsit szűk lenne a tér? Ne ess kétségbe! A jó hír az, hogy néhány apró trükkel és a megfelelő színek használatával könnyedén optikailag tágasabbá varázsolhatjuk lakásunkat.

Leadfotó: Unsplash

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle
Egészség
Az elmúlt néhány évtized során nagymértékben emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBS) szenvedők száma. Magyarországon körülbelül 60 ezer ember életét keseríti meg a kór, mely sokszor már igen...