Csábító ágyak, amelyek a hálószobák ékei lesznek a szezonban - tavaszi trendkörkép

A lakás akkor tökéletes, ha valóban minden apró szeglete, sarka otthonos. Ezt elérhetjük a kedvenc stílusirányzatunknak megfelelő berendezéssel, csodálatos design elemekkel, dekorációval, szép bútorokkal. Cikkünkben utóbbiról lesz szó, ugyanis akár hiszed, akár nem, létezik olyan, hogy ágy trend. Tavaszi körképünk.

Ágy trend - a legszebb darabok

Otthonunk legpihentetőbb és leginkább relaxálásra alkalmas helyisége a hálószoba, amelynek meghittséget és harmóniát kell sugároznia. A tökéletes összhatáshoz hozzájárulnak az előzőekben említett elemek - a dekoratív design, a lenyűgöző dekoráció, a színek, az anyaghasználat, az elrendezés és a bútorok. Ezúttal utóbbi kerül a fókuszba, ennek kapcsán pedig körbenéztünk, milyen ágyak hódítanak idén tavasszal. Persze hiába egy szép darab, ha rosszul "öltöztetjük" - így a kiegészítők is legalább olyan fontosak. Szezonális körképünk következik.

Magas ágykeret, tárolódobozzal Ez az ágytípus praktikus és mutatós is egyben. Maga a design letisztult és minimalista, de ha hozzáadunk egy ehhez hasonló tégla színt és egy kis Marokkót varázsolunk a szobába, azonnal kiküszöböljük a rideg ürességet. Ez az árnyalat egyébként is népszerű lesz a háló trendeknél tavasszal. Ágy: IKEA - MALM (103,990 HUF)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak