Páratlan luxust hozhatnak a lakásba 2021 fürdőszoba trendjei

Ha a fürdőszoba ízlésesen, nagy gonddal van berendezve, akkor a napunk egyik fénypontja lehet az itt töltött idő, mintha csak egy SPA-ban lennénk. Ehhez persze elengedhetetlen, hogy állandóan nyitottak legyünk az újra.

Luxus fürdőszobává alakítja át a helységet

A fürdőszoba berendezés mindig sarkalatos pont, hiszen sokkal több múlik rajta, mint azt elsőre gondolnánk. Ha elhanyagoljuk, nem tartjuk fontosnak ezt a helységet, akkor inkább gond és teher lesz majd a rendben tartása, és nem ad majd semmilyen pluszt az életünkhöz. Ha viszont ízléssel, eleganciával és kreatív ötletekkel indulunk neki a munkálatoknak, a lakás egyik ékszerdoboza lehet. Gondolj csak bele, egy extra zuhanykabin vagy egy hatalmas kád, illóolajok, teamécsesek, virágok, szobrok - mintha egy szállodában vagy wellnessközpontban lennél. Még egy kis zene, esetleg egy pohár pezsgő, és a napi énidő máris pompás körülmények között kerül eltöltésre.

Ha kevés helyed van, érdemes inkább a zuhanykabin mellett dönteni, hogy ne legyen zsúfolt érzeted a fürdőszobában. Ám ma már igazán trendi darabok is vannak, nem csak a hagyományos fehér, melyet minden lakásban láthattunk a 2010-es években. Számtalan anyag, forma, minta versenyez már egymással a piacon, mutatjuk a legextrábbakat, ha luxusérzetre vágysz itt is.

Évek óta a trónon van a márvány, egyszerű, letisztult, és végtelenül elegáns választás.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!