Home&Design

Vevőre vár Amerika legdrágább villája - John F. Kennedy és A Keresztapa tette világhíressé

A mesébe illő rezidenciát horribilis áron kínálják megvételre, és bár valóban megejtően szép, eddig még senki nem csapott le az ajánlatra. Igaz, a világon mindössze húsz (!) család tudná megengedni magának a beruházást.

Itt töltötte mézesheteit Kennedy

125 millió dollárért, azaz átszámítva 38 milliárd forintért dobtak piacra egy spanyol stílusú luxusvillát Beverly Hillsben. A rezidencia még a szélesebb publikum számára sem teljesen ismeretlen, falai között töltötte ugyanis nászútját John F. Kennedy néhai amerikai elnök, de olyan álomgyári sikerfilmek forgatási helyszínéül is szolgált, mint a legendás A Keresztapa, vagy a Whitney Houston és Kevin Costner főszereplésével készült Több mint testőr. A villát még 2020 nyarán kezdték el árulni, ám egyelőre még senki nem csapott le a - hogy stílszerűen fogalmazzunk - "visszautasíthatatlan" ajánlatra. Ez persze nem is csoda, hiszen a világon mindössze húsz (!) család engedhetné meg magának a nagyszabású beruházást - igen, még úgy is, hogy a pazar otthon árát időközben 119 millió dollárra csökkentették - írja a New York Post.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Home&Design
Fashion&Beauty
Ha kosztümszettekről van szó, Letíciánál inspirálóbb előkelőséget aligha találhatnánk, ám a spanyol királyné legutóbbi választása kivételesen nem a stílus, hanem a színárnyalat miatt volt...
Utazás
Lassan véget ér az elmúlt napok nyirkosabb, hűvösebb időjárása: a hétvégén intenzív felmelegedés veszi kezdetét.
Fashion&Beauty
A zöld tea egy igen közkedvelt ital, melynek közismerten egészséges a fogyasztása. De gondoltad volna, hogy hajaddal is csodákat művel?