Home&Design

Kezdődhet a készülődés: ezek a legszebb és legolcsóbb házilag is elkészíthető adventi koszorúk

Idén inkább a csináld-magad adventi koszorú mellett döntöttél? Máris mutatjuk a legszebb DIY verziókat, amelyek a pénztárcádat se ürítik ki.

Mindjárt itt van advent első vasárnapja

Furcsának tűnik a karácsonyi készülődés novemberben? Pedig már csak két hét és gyújtjuk az első adventi gyertyát! Ha idén inkább saját kezűleg készítenéd el az asztal fő ünnepi díszét, akkor jó helyen jársz. Több verziót is mutatunk, így kiválaszthatod és elkészítheted az ízlésednek legmegfelelőbb változatot.

Kattints a galériára és inspirálódj!

Indítsuk a sort egy igazi hagyományos darabbal. Az alapot bármely kézműves boltban megvásárolhatod, de egy fenyőág körbetekerésével és rögzítésével te is elkészítheted. Jöhetnek a tobozok, bogyós díszek és csillagok - ezeket ragasztópisztoly segítségével helyezheted fel, majd a négy gyertya. Fontos, hogy minden gyertya alján legyen egy alátét, vagy gyertyatüske, hogy tűzvédelmi szempontból is biztonságos legyen a koszorú.
Kattints a további képekért!

Álomotthon egy régi templomból? Te beköltöznél? Mutatjuk a fotókat!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.
Lifestyle
Önmagában már az is érdekes, ha az embernek ikertestvére van, a 23 éves lányok története azonban az orvosok szerint is példa nélküli.
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!