Home&Design

6 ötletes DIY adventi naptár, amit akár a gyerekekkel együtt is elkészíthetsz

Idén inkább saját kezű adventi kalendáriummal lepnéd meg a szeretteidet, vagy együtt készítenétek el a gyerkőcök naptárjait? 6 kreatív ötletet mutatunk, amelyek közül biztosan megtaláljátok a tökéletes verziót!

Alkotásra fel!

A karácsonyi készülődés egyik fő attrakciója az adventi kalendárium, különösen a gyerekek körében, bár az édességek mellett egyre több kozmetikai márka is előrukkol a saját naptárjával. Ezek között találhatunk különleges darabokat, de valljuk be, jó néhány készül évente, amik nem túl egyediek, ráadásul elég borsós áron is juthatunk hozzájuk. Miért ne készítenénk hát sajátot csináld-magad módszerrel? Számos kreatív ötletet leshetünk el az internetről, amikhez nem feltétlenül kell extra kézügyesség vagy különleges eszköz, így akár a gyerkőcöket is bevonhatjuk az elkészítésükbe. 6 ilyet mutatunk, lapozd fel a galériát és alkotásra fel!

Ehhez a verzióhoz egy nagy kartonlapra ragasszunk rá 24 db kisebb vagy nagyobb méretű ajándék tasakot. Ezeket kedvünk szerint díszíthetjük, lényeg, hogy a napok számozásai egységesen rákerüljenek. Azért imádjuk ezt az ötletet, mivel a kiürülés után jövőre ismét használhatjuk, hiszen a dobozokat nem kell feltépni, egyszerűen nyithatóak.
Kattints a további képekért!

Idén inkább a csináld-magad adventi koszorú mellett döntöttél? Máris mutatjuk a legszebb DIY verziókat, amelyek a pénztárcádat se ürítik ki.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.
Sztárok
Valószínűleg maga a hercegné sem számított arra, hogy idén egy asztalhoz ülhet majd az újdonsült királlyal és pereputtyával annyi év után.