Home&Design

6 ötletes DIY adventi naptár, amit akár a gyerekekkel együtt is elkészíthetsz

Idén inkább saját kezű adventi kalendáriummal lepnéd meg a szeretteidet, vagy együtt készítenétek el a gyerkőcök naptárjait? 6 kreatív ötletet mutatunk, amelyek közül biztosan megtaláljátok a tökéletes verziót!

Alkotásra fel!

A karácsonyi készülődés egyik fő attrakciója az adventi kalendárium, különösen a gyerekek körében, bár az édességek mellett egyre több kozmetikai márka is előrukkol a saját naptárjával. Ezek között találhatunk különleges darabokat, de valljuk be, jó néhány készül évente, amik nem túl egyediek, ráadásul elég borsós áron is juthatunk hozzájuk. Miért ne készítenénk hát sajátot csináld-magad módszerrel? Számos kreatív ötletet leshetünk el az internetről, amikhez nem feltétlenül kell extra kézügyesség vagy különleges eszköz, így akár a gyerkőcöket is bevonhatjuk az elkészítésükbe. 6 ilyet mutatunk, lapozd fel a galériát és alkotásra fel!

Ehhez a verzióhoz egy nagy kartonlapra ragasszunk rá 24 db kisebb vagy nagyobb méretű ajándék tasakot. Ezeket kedvünk szerint díszíthetjük, lényeg, hogy a napok számozásai egységesen rákerüljenek. Azért imádjuk ezt az ötletet, mivel a kiürülés után jövőre ismét használhatjuk, hiszen a dobozokat nem kell feltépni, egyszerűen nyithatóak.
Kattints a további képekért!

Idén inkább a csináld-magad adventi koszorú mellett döntöttél? Máris mutatjuk a legszebb DIY verziókat, amelyek a pénztárcádat se ürítik ki.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Visszatért a TV2-re a Mutasd a hangod, amiben megint kaptunk érdekes előadásokat.
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.