A legjobb kerti grillek egy délutáni sütögetéshez

Szereted meghívni a rokonságot, barátokat hétvégéken? Akkor mindenféleképpen ajánlott beszerezni egy kerti grillsütőt, hogy az összejöveteleket még emlékezetesebbé tehesd. Azt, hogy nagy legyen vagy kicsi, te döntöd el, de egy biztos: ha ügyes vagy, senki nem marad éhen.

A konyhabútor imitáció

Szép és elegáns. Gyakorlatilag olyan, mintha kivitted volna a konyhádat a kertbe. Elemei vízálló bútorlapból vannak, amik tetejét csodás márványlap fedi. Hátránya az, hogy nem lehet mozgatni, így kénytelen vagy néha kiszakadni a társaságból, hogy ránézz a készülő grillételekre.

A bádogdoboz

Elsőre a neve alapján úgy tűnhet, hogy valami korát múlt sütőről van szó, de ez egyáltalán nem így van. A bádog hagyományos anyaga a grillsütőknek, és felettébb dekoratív is tud lenni, ha szép a kivitelezés. Több méretben lehet hozzájutni, és már a hozzávaló extra kellékekből is válogathatsz.

A kövekkel vagy téglákkal kirakott

Hosszútávra tervezed a kertes házad birtoklását? Építs magadnak kőből vagy téglából grillsütőt! Még akár meg is toldhatod egy bográcsos részleggel, így nem kell ki-be szaladgálnod a ház és kert között, ha egyszerre szeretnél főzni és sütni. Ha elé tervezel egy kis teraszt, közös élménnyé teheted az ételkészítést.

Az ufó

Amerikában igen elterjedt a fémből készült, futurisztikus grillsütő. Kis mennyiségű étel elkészítésére képes, de hatalmas előnye, hogy könnyen mozgatható, így akár a kocsiba is pakolhatod, és indulhat a vadkemping. Általában piros, ezüst vagy fekete színekben kapható, de már színes darabokat is láthattunk.

Az asztali

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az asztali grill segítségével a vacsora többé már nem pusztán táplálék bevitel, hanem szórakozás is. Vagdossátok fel a gyerekekkel az alapanyagokat, és süssétek meg együtt. Amint megpirultak a hozzávalók, szedjétek le, és már rakhatjátok is a tányérra. A raklett lehetővé teszi, hogy az egész család egy helyen maradjon egészen az étkezés végéig.

Fotók: gardensmokers.com, archiexpo.com, cilento-ferien.de, zepterinternational.ca, proidee.co.uk, weber.com, asiahomegarden.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!