Home&Design

Évtizedekig a lakás fénypontja lehet: 8 lakberendezési tipp, hogy megtaláld a tökéletes kanapét

A megfelelő kanapé kiválasztása nagy figyelmet igénylő feladat, hiszen nemcsak egy egyszerű bútordarabról van szó, hanem legtöbb esetben a lakás középpontjáról. Adunk pár tippet, hogy te is a tökéletes darabot vidd haza.

Nem csak a méret a lényeg

A kanapé kétség kívül az egyik legfontosabb berendezési elem a lakásban, hiszen nemcsak mi használjuk, de a vendégeink is általában azon foglalnak helyet, ha meglátogatnak minket. Ezért a tökéletes darab kiválasztásánál a színeken és méreten túl több szempontot is érdemes figyelembe venni. Mutatjuk melyek ezek, kattints a galériára!

A lábak szerepe A kulcsfontosságú darab megvásárlásakor azt is vedd figyelembe, hogy van-e lába az adott típusnak, hisz ez nagyban befolyásolhatja a kényelmet és az esztétikumot is. Ha van lába a bútornak, akkor az csak egy egyszerű láb vagy esetleg gurulós megoldás, hisz ez nagyban megkönnyítheti a berendezés átmozgatását, ami például takarításkor igen hasznos lehet.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.