Home&Design

Íme a tökéletes program a lakberendezés szerelmeseinek: ingyenesen látogatható a Red Dot-díjas budapesti kiállítás

Október 3-9. között 31 hazai és több, mint 10 regionális tervező darabjai láthatóak a Bálna Budapest épületében.

Ismét megnyitotta kapuit a 360 Design Budapest

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) által megrendezett, ingyenesen látogatható kiállítás 7 napon keresztül várja a magyar és regionális design szerelmeseit. Az idei évben a történetmesélést, az edukációt és a digitalizációt a középpontjába helyező, számos nemzetközi elismerést, köztük a Red Dot-díjat is elnyert rendezvény világhírű tervezők keynote előadásaival, kerekasztal-beszélgetésekkel és a korábbi évekhez hasonlóan „Meet the Designer” programmal várja a látogatókat a Bálna Budapest épületében. A koncepció középpontjában ezúttal a múlt és a jövő, a digitális és a fizikai tér összefonódása és kapcsolódása áll. A magyar designerek és feltörekvő tehetségek alkotásai mellett ezért a 3D-terveket is külön kategóriában nevezhették az innovatív termékek megálmodói. A formabontó kreációk rendhagyó módon csak és kizárólag digitális formában, LED-kivetítőkön tekinthetők meg. A kiállítás látogatói ebből a különleges virtuális térből léphetnek át a fizikai kiállítótérbe. A történetmesélés és az idősíkok kapcsolódásáról pedig a designtörténeti szekcióban tudhatnak meg többet a látogatók.

A kiállítás programjáról bővebben itt írtunk.

360 Design Budapest kiállítás 2022

Kattints a galériára, ahol egy kis ízelítőt mutatunk a kiállításból!

Kattints a további képekért!

Botrányos és energikus. Nem követ semmilyen szabályt és sokkol az egyéniségével. Ez a Pop Art stílus, ami az 1950-es évek óta a popkultúra elemeiből táplálkozik. Kipróbálnád otthonra? Mutatjuk a legfőbb alapelveit.

Leadfotó/Fotók: HFDA / The Sparkle Content

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.