Home&Design

Színes és szokatlan: a pop art lakberendezési stílus most a fiatalok kedvence

Botrányos és energikus. Nem követ semmilyen szabályt és sokkol az egyéniségével. Ez a Pop Art stílus, ami az 1950-es évek óta a popkultúra elemeiből táplálkozik. Kipróbálnád otthonra? Mutatjuk a legfőbb alapelveit.

Botrányosan energetikus

A Pop Art egy olyan művészeti mozgalom, mely az 1950-es évek közepén jelent meg az Egyesült Királyságban és az 1950-es évek végén az Egyesült Államokban. A hagyományos képzőművészettel szemben a popkultúrából, például reklámokból, hírekből stb. származó képeket használt fel. Egy provokatív és merész, erős és színes lakberendezési stílus, Marilyn Monroe-poszterekkel, szédítő színekkel és rengeteg dísztárggyal. Botrányosan energetikusnak is nevezik, hiszen nem követ semmilyen szabályt és sokkol az egyéniségével. Ha te is bátor, misztikus és elegáns embernek tartod magad, akkor számodra is tökéletes választás lehet, mivel csodálatosan kombinálhatod a merész színeket és ellentéteket, helyiségenként fokozva a hatást. Ez a trend észre akarja vetetni magát, így számos módszer és technika áll rendelkezésére azoknak, akik lakásukat Pop Art stílusban szeretnék berendezni.

A legfontosabb alapelvekért kattints a galériára!

Gyakran jellemzi az élénk színek és színes képek használata. A falak színe változó – a sárgától a rózsaszínig és pirosig, a kéktől a szürkéig –, igazából nincsenek határok.
Kattints a további képekért!

Minden jel arra mutat, hogy a fekete konyha lesz a lakberendezés “kis fekete ruhája”, amellyel nem lehet mellélőni.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.