Home&Design

Azonnal távolítsd el őket otthonról: ez az 5 dolog nagyon negatív energiákat áraszt

Jobb, ha villámgyorsan megszabadulsz tőlük, ugyanis elképesztő mértékű negatív energiát árasztanak, ami nemcsak rossz hangulatot eredményez, de az energiáidat is elszívja.

Rossz hangulat

Bár sokszor lehet róla olvasni, hogy bizonyos dolgok negatív energiákat árasztanak, mégis nehéz elhinni, hogy ezek okozzák a rossz hangulatot. Ám a legtöbb esetben tanulmányok is bizonyítják, hogy bizony 1-1 felesleges kellék borzalmas hatással van az emberek közérzetére. Ha mostanában rossz a kedved, érdemes körbenézned az otthonodban, és számba venni vannak-e negatív energiákat árasztó cuccok a polcodon. Összegyűjtöttük neked 5 olyan tárgyat, ami a boldogságod útjában állhat.

A részletekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Home&Design
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.