Home&Design

Megvásárolt egy régi szekrényt, elképesztő, mire jött rá, miután hazavitte

Több, mint 100 éves darabra bukkant egy szerencsés illető a használt cikkek között kutakodva, de ez még semmi, a bútor ugyanis egy különleges személy tulajdona volt eredetileg.

Elképesztő, mi derült ki a régi szekrényről

Amikor antik bútorok, ékszerek, használati tárgyak között válogatunk a boltban, titkon reménykedünk, hogy valami igazán ritkaságra bukkanunk, de persze az esetek 99%-ában nem áll mellénk a szerencse. A The Sun azonban beszámolt egy férfiról, aki tényleg belenyúlt a jóba. A mázlista illető, akinek a neve nem derült ki a cikkből, egy antik vásáron szúrt ki magának egy szép mahagóni szekrényt még évekkel ezelőtt, amit rögtön meg is vett. Miután hazavitte, észrevette, hogy a fába a következő kódot vésték: “VR BP No.79 1866”. Kíváncsiságból utánajárt, mit is jelenthet és elképesztő felfedezést tett.

régi szekrény

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: facebook.hu/charterhouse

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Minden tekintet a világhírű énekesnőre szegeződött a British Fashion Awards ceremóniáján.
Bed&Love
Senki nem tudja elsőre megmondani, mi látható ezen a képen, helyette arcpirító megoldásokkal próbálkoznak. Te tudod, mit ábrázol ez a fotó vagy ugyanolyan piszkos a fantáziád, mint a többségnek?
Sztárok
Az esetre 2021 februárjában, Los Angelesben került sor. A kutyaszittert több alkalommal is mellkason lőtték, és csak a szerencsének köszönheti, hogy túlélte az incidenst.