FitBalance Aréna

Először lesz kétnapos a FitBalance - programok és óvintézkedések

Október 3-4. a dátum, amit érdemes beírni a naptáradba.

FitBalance ősz

A megújult Fitbalance történetében először két napon keresztül, október 3-án és 4-én várja a mozgás szerelmeseit Magyarország legnagyobb sport- és életmód fesztiválja a Papp László Budapest Sportarénában és szabadtéri teraszán. A rendezvény ingyenes, de a belépés regisztrációhoz kötött (ezt ide kattintva tudod megtenni).

A hatósági járványügyi intézkedések maximális figyelembevételével, fokozott óvintézkedések mellett rendezik meg október első hétvégéjén a kétnapos Fitbalance Aréna sportfesztivált. Most először több, mint tizenkétezer négyzetméteren több, mint száz tréner várja a sportolni vágyókat – rekordszámú – tizenöt különböző mozgászónában.

A maximális biztonság érdekében egy vadonatúj helyszínnel bővül a rendezvény: az Aréna előtti nyitott téren, hatezer négyzetméteren, kibővített, szabadtéri mozgászónát és színpadot rendeznek be a szervezők, ahol a Nagyszínpad legnépszerűbb programjai kivetítőn keresztül is követhetők, így aki a szabad ég alatt szeretne edzeni, itt megteheti. Ugyanitt, az Aréna előtti teraszon további sportágakat, aktivitásokat is kipróbálhatnak a vállalkozókedvűek, sok más mellett például szabadtéri jógaórán is részt vehetnek.

A legnépszerűbb helyszínen, a Nagyszínpadon idén is sztáredzők tartanak órákat. Kibővül a tematikus mozgászónák száma, az interaktív sportági bemutatók, játékok pedig minden korosztály számára remek kikapcsolódást jelentenek majd.

A Femcafe.hu Női Zóna idén is sztároké és a szakértőké – az interjúk, közönségtalálkozók, szaktanácsadások –, a női test és lélek egészségének témáit járják körül. A Gasztrofalu finom, és mindenekelőtt egészséges ételekkel, desszertekkel segít feltölteni energiával a vendégeket, a kiállítói standokon pedig minden megtalálható lesz, ami az egészségtudatos életmód kialakításához szükséges.

Egészségügyi előírások

A részletes programokról, valamint az egészségügyi óvintézkedésekről a Fitbalance közösségi média felületein és honlapján kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők. Az esemény helyszínéül szolgáló Papp László Budapest Sportarénával szorosan együttműködve, a Magyar Turisztikai Ügynökség Covid-kézikönyvének ajánlásait követve meghozott egészségügyi intézkedéseket is közzétették a szervezők.

  • Egészségesen érkezz! – Kérjük, hogy csak akkor látogasd a rendezvényt, ha semmilyen légúti tüneted (köhögés, orrfolyás, nehézlégzés) nincs és nincs sem lázad, sem hőemelkedésed. A beléptetési pontokon kötelező testhőmérséklet ellenőrzést végzünk: 37,5 °C testhőmérséklet felett a belépést nem engedélyezzük.
  • Legyen nálad maszk!
  • Lehetőség szerint még otthon öltözz be sportruházatodba, csak a legszükségesebb esetben használd az esemény öltözőit.
  • Az Arénába csak limitált létszámban, érkezési sorrendben engedjük be a vendégeinket. Légy türelmes és megértő! Az Aréna előtti 6000m2-es teraszon rengeteg program vár és az MVM Nagyszínpad legnépszerűbb eseményeit is nyomon követheted a kivetítőinken.

KÉRJÜK, NE LÁTOGASD MEG AZ ESEMÉNYÜNKET,

  • amennyiben köhögsz, náthás vagy,
  • hőemelkedésed, vagy lázad van,
  • egyéb, a vírusfertőzöttségre utaló tüneted van,
  • ismeretségi körödben van fertőzött személy,
  • külföldről tértél haza két héten belül és nincs negatív vírusteszted.

Fotók, leadfotó: FitBalance Aréna

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
FitBalance Aréna
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.