Pláza helyett - Magyarországon is elérhető lesz a világhírű online ruhakereskedés

A külföldiek kedvenc ruhavásárlós platformja jövőre elindul hazánkban is.

Megérkezik a Zalando Magyarországra

A legtöbben csak külföldi vloggerek haulvideóiból ismerhetjük a népszerű, nemzetközi online vásárteret, a Zalandót. A közkedvelt életmód- és divatáruház bejelentette, hogy a közeljövőben nyolc új piacon jelenik meg: Horvátországban, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Szlovákiában és Szlovéniában még idén, Magyarországon és Romániában pedig 2022-ben.

A cég a közleményében beszámolt tavalyi eredményéről is. Az aktív vásárlóik száma 25 százalékkal nőtt, és elérte a 38,7 millió főt. Az éves árbevételük ugyanebben az időszakban 23,1 százalékkal emelkedett, 8 milliárd euróra.Jól megy az online üzlet, hiszen 2021 első negyedévében 50 százalék körüli bruttó áruvolumen-növekedésre számítanak, a teljes pénzügyi évre vetítve pedig 27–32 százalék növekedést várnak, ami 13,6–14,1 milliárd eurót jelent.

A vállalat Európa egyik legnagyobb divat és életmód platformja, amelyet 2008-ban, Berlinben alapítottak. A vállalat 38 millió aktív vásárlóval rendelkezik és 17 piacon van jelen. Termékei között megtalálhatóak a ruhák, cipők, divatkiegészítők és szépségápolási cikkek a világ vezető márkáitól a helyi gyártók termékeiig - írja a HVG.

"2020 olyan év volt, amelyet korábban nem láthattunk. Továbbra is hosszútávú célunkat tartjuk szem előtt, hogy cégünk legyen a kiindulópont a divat világában. A következő években is a növekedésre és a hosszútávú beruházásokra koncentrálunk majd" - számolt be terveikről Robert Gentz, a vállalt társ-ügyvezetője.

Mit várhatunk?

Európa legnagyobb online kiskereskedője a ruhákat, cipőket, kiegészítőket, sportruhákat és még sok minden mást kínál vevőinek. Divatválasztékuk a népszerű márkáktól a keresett designer darabokig terjed. Az AboutYou-hoz hasonlóan ingyenes visszatérítéssel csábítják a vevőket, ezzel kiszámítható és kényelmes vásárlási élményt nyújtva. A termékeken túl naprakész divathírek és trendek szórakoztatják a platform felhasználóit, amelyeket elismert nemzetközi szakértők és a márkák képviselői állítanak össze. Ezen túlmenően különböző postázási lehetőségek és könnyű fizetési módokot kínálnak a vásárlóknak. Bármikor nyomon követhető a csomag, ráadásul környezettudatos szállítási módot is lehetőségünk van választani. Az applikáció és a weboldal mellett pedig a Pinteresten is érdemes megnézni a különböző inspirációs táblákat.

A Coviddal párhuzamosan egyre inkább elterjednek az úgynevezett "loungewear" szettek, magyarul az olyan típusú outfitek, amelyekben otthon ülve is szépnek érezhetjük magunkat. Nem egy üzlet rukkolt már elő ilyen kollekcióval, cikkünkben most bemutatunk néhány lezser, de elegáns darabot.

Leadfotó: Pexels
Fotó: 123rf.com

Oldalak