Aranyba borítják a telet az YSL ünnepi sminktermékei

Amióta megláttuk ezt az ünnepi sminkkollekció, egyszerűen nem bírunk magunkkal! Egy kész álom ez az arany színbe borult smink- és parfümkollekció, amit már alig vártunk, hogy nektek is bemutassunk!

Ez az ünnepi sminkkollekció minden álmunkat felülmúlja

Az Yves Saint Laurent márka beauty vonala, az YSL Beauty olyan sminkkollekciót álmodott meg nekünk karácsonyra, mely minden képzeletünket felülmúlja: a mesés smink-és bőrápolási szerek, a parfümök, valamint a hozzá tartozó ajándékcsomagok ugyanis egytől egyig arannyal vannak bevonva! Na jó, igazság szerint ez nem „arany”, hanem csak egy arany színű papír, ami viszont tökéletesen adja vissza azt az ünnepies feelinget, amit mindannyian érezni akarunk karácsonykor. Meg persze előtte is, mert már a fél világ karácsonyi lázban ég!

Az biztos, hogy egy ilyen mesés és szemet gyönyörködtető kollekciónak nagyon (nagyon-nagyon) nehéz ellenállni, ezért a cikk alján lévő képgalériánkban össze is gyűjtöttük nektek a mi kedvencünket. Az biztos, hogy ti is imádni fogjátok!

Ahogyan korábban már a Dior ünnepi sminkkollekciójánál bemutattuk, az YSL Beauty is kiadott egy 24 ajtós adventi kalendáriumot, amit bár egy kész vagyon beszerezni; azért mi is megtehetjük itthon, Magyarországon. Előrebocsátjuk, hogy ez az adventi kalendárium nem YSL logós csokikkal, meg csokimikulásokkal van tele, hanem szebbnél szebb luxuskategóriás rúzsokkal, szájfényekkel, ilyen-olyan parfümökkel, limitált szériás szempilla festékekkel, sminkecsettel, meg még pár bőrápolási kencével is, szóval a drága ár ellenére nagyon sok minden jót kapunk belőle.

Persze minden miniatűr kiadású, de ezt az adventi naptárat akár befektetésnek is lehet tekinteni, hiszen a márka legnépszerűbb termékeit úgy lehet kipróbálni, hogy közben nem köteleződünk el egy termék után sem. Nekünk nagyon tetszik, tényleg és fantasztikus látni, hogy már egyre több smink-és bőrápolási cég dob ki saját adventi kalendáriumot, mert így tényleg szabadon kísérletezhetünk olyan termékekkel, melyeket eddig különböző okoknál fogva nem próbáltunk ki.

Azoknak azonban, akiknek ez az adventi kalendárium nem nyerte el a tetszését, ajánljuk a következő meseszép ünnepi sminkkollekciót, amit a lenti képre kattintva érhettek el!

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Collector vékony mattító rúzs
Kattints a további képekért!

Még soha nem voltak olyan mesés illatú parfümökkel tele a drogériák, mint idén - mielőtt pedig beindulna a nagy karácsonyi vásárlási-láz, összegyűjtöttünk nektek 2021 legjobb parfümjeit, hogy ki tudjátok választani, mit kértek karácsonyra!

Leadfotó, fotó: YSL Beauty

Oldalak