Hirdetés

A Comet legjobban öltözött sztárjai kitettek magukért – Ónodi Eszter és Debreczeni Zita ellopták a show-t

A tegnap este megrendezésre került Comet-díjátadó meghívóján valószínűleg az állhatott, hogy 'legyél érdekes', mert olyan sokszínű vörös szőnyeg jött össze, amilyet magyar rendezvényen szinte még sosem láttunk. Le a kalappal, nem csak a jól, de még a rosszul öltözöttek is kitettek magukért, élmény volt látni a különleges szetteket. Most következzenek a személyes kedvenceink.

Szilágyi Szilvi és Caramel

Az énekes és kedvese voltak az este egyik legszebb párja. Szilvi átlászó, szexis Sugarbird ruhában és Kazar cipőben érkezett, és egy olyan lábvillantást mutatott be, mint anno Angelina Jolie az Oscar vörös szőnyegén.

Horányi Juli

Az énekesnő bohókás, különc stílusa nem lesz mindenki kedvence, egyszerűen érteni kell, aztán az ember elmerülhet a részletekben. A ruha izgalmas mintájában, a fonott 'Aranyhaj-copfban', a különleges gallérdíszben vagy éppen a térdzokni hangulatát idéző harisnyában.

Lola

Lola Julival szemben inkább az egyszerűség irányába ment, de ahogy Juli személyiségéhez az őrület, úgy Lola személyiségéhez a minimalizmus passzol. A crop top, a bő rövidadrág és a bársonyblézer együtt nagyon sikkes összhatást keltett. Ráadásul a monokróm fekete passzolt új, sötét hajszínéhez.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!