Fashion&Beauty

Visszatér a Miss Universe Hungary!

Július 3-án indul a jelentkezés a hazai viszonylatban legrangosabb szépségversenyre, amelyre augusztusban választják ki a legalkalmasabb 40 lányt.

Az amerikai gyökerű Miss Universe világverseny Földünk egyik leglátványosabb és legnézettebb showműsora. A nemzetközi szépségversenyt először 1992-ben rendezték meg, abban az évben Patkó Dóra bizonyult a legszebb Magyar lánynak. Azóta, ahogy mondani szokás sok víz lefolyt a Dunán és sok szebbnél szebb lány birtokolhatta a Miss Universe Hungary címet. 2014 és 2017 között Andy Vajna és felesége, Vajna Tímea voltak a megmérettetés tulajdonos-producerei.

A világdöntőnek nem most először ad otthont a közép-amerikai El Salvador: 1975-ben szintén itt rendezték meg a versenyt. Akkor a finn induló fejére kerülhetett a korona. Idén még akár magyar lány is lehet királynő a rangos nemzetközi szépségversenyen.

Nyàr vègèn várható egy hatalmas casting, ahol kiválasztjuk majd a legszebbnek bizonyuló 40 lányt, közülük 15-en jutnak tovább a felkészítő táborba. Szeptember végén, a hazai döntőn derül ki, ki képviselheti majd az országot a nemzetközi versenyen” – árulta el Dr. Özer Nóra versenyigazgató.

Legszebbek közt a legszebb

Nóra, amellett, hogy 2017-ben elvégezte az ELTE Állam-és Jogtudományi szakát, maga is egy másik legrangosabb verseny szépségkirálynő. Mint elmondta, a versenyekkel a célja a természetes szépség hirdetése, az értékek képviselete és a jövő generációknak való példamutatás.

„Gyermekkorom óta figyelem a rangos eseményeket, ennek pedig -túlzás nélkül állíthatom- hogy a Miss Universe a csúcsa. Így az egyik legnagyobb álmom válik most valóra. Szeretném a szépségversenyek sztereotípiáját megtörve, új alapokra helyezni a szépséget” – tette hozzá.

A versenyre 18 és 28 év közötti hölgyek jelentkezését várják. A verseny további részleteiről a verseny instagram oldalán tudnak tájékozódni.

Jelentkezni a következő linken lehet július 3-tól: http://www.missuniversehungary.org

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...