Fashion&Beauty

Visszatér a 90-es évek kedvenc nadrágja, ami még a leggingst is helyettesítheti

A nadrágok tekintetében az elmúlt időszakot azzal töltöttük, hogy az arányokkal játszottunk, váltogatva a buggyos farmert, a bő szárú nadrágot, a laza melegítőt és az ultra rövid shortokat. Most itt az idő, hogy végleges döntést hozzunk és megtaláljuk az arany középutat. Jó hír, hogy idén visszatér a 90-es évek egyik legkedveltebb a fazonja, a capri nadrág.

Vissza a 90-es évekbe!

2024-ben a szűk szabású nadrágok közül a capri lesz az egyik legnépszerűbb, olyannyira, hogy még a leggingst is helyettesítheti. Anyagok tekintetében pedig a farmer és a len változatok is keresettek lesznek. A capri nadrág 3/4-es szárának köszönhetően rendkívül jól formálja az alakot és optikailag nyújtja a lábakat, de arra figyelj, hogy a színes, világos árnyalatok viszont szélesítik a csípőt és a combokat. Kattints a galériára, és mutatjuk, hogyan viseld a capri nadrágot idén tavasszal!

Arra figyelj, hogy a capri nadrágot mindenképpen magassarkú cipővel kombináld, ugyanis ez emeli ki a leginkább a lábak és a vádli vonalát. Egy bőrdzsekivel párosítva még ultradögös is leszel benne! Topshop Joni Capri nadrág: 7.500 HUF
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Who What Wear

Cikkünkben elhoztunk 5 olyan farmertípust, amely tényleg mindenkinek jól áll, testformától függetlenül!

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...