Fashion&Beauty

Ezek a vintage ruhatrendek 2023-ban újra tarolni fognak: stílusos köntösben térnek vissza

Ha a mai legnépszerűbb trendeket nézed, valószínűleg neked is az jut eszedbe, hogy 2023 borzasztóan hasonlít 2003-ra vagy akár 1993-ra. Az Y2K divatja és a '90-es évek stílusai még mindig dominálnak, különösen a hírességek körében.

3 retró trend, amit idén újra viselni fogunk

A fast fashion üzletek határozottan ráugrottak ezekre a vintage trendekre, és olcsó replikákat gyártanak a korábbi megjelenésekről. De ha szeretnél igazán kitűnni a tömegből, azt javasoljuk, hogy turkálóban szerezed be ezeket a darabokat - ezeket valószínűleg nem látod majd máson, és még a környezetet is óvod vele. Arról nem is beszélve, hogy ez egy egyszerű módja annak, hogy kifejezd személyes stílusod, és még pénzt is spórolsz vele. A hírességek divatstylistja, Mimi Cuttrell – aki Gigi Hadidot, Ariana Grandét, Madeline Cline-t és Normanit is öltözteti – nagy rajongója a használtruha vásárlásnak.

Most össze is gyűjtöttünk 3 olyan vintage trendet, ami újra divat lesz idén:

A fűzőket érdemes idén beépíteni a ruhatárunkba. Ezek tökéletesen kombinálhatók egy elegáns inggel vagy ruhával.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Immáron 10. alkalommal ítélték oda a Televíziós Újságírók Díját a legjobb tévés produkcióknak, műsorvezetőknek és televíziós színészeknek. A rangos kitüntetést ezúttal is a hazai sztárvilág...
Fashion&Beauty
Hamarosan felvehetjük a rövidnadrágokat, de ha érdekel, hogy melyik fazon lesz a divat idén, akkor nézd meg a cikkvégi galériánkat!
Home&Design
Két mexikói testvér nagyot álmodott és az egy szem szobanövényükből mára milliárdos értékű vállalkozást kreáltak.