Fashion&Beauty

Tudományosan bizonyított: ez a híres modell a világ legszebb nője

Mint mind tudjuk, a szépség belülről fakad, de azért valljuk be, te is kíváncsi vagy rá, hogy melyik híresség arca a legtökéletesebb.

Kiderült, melyik híres modell a legszebb nő a tudomány szerint

Az ókori görögök úgy gondolták, a valóság matematikai alapokon nyugszik, és az aranymetszésben vélték felfedezni a létezés egyik alaptörvényét. Ez az arány a természetben és művészetben is gyakran megjelenik, természetes egyensúlyt teremtve a szimmetria és az aszimmetria között. Az aranymetszés arányait tartalmazó formák máig nagy esztétikai értékkel bírnak, így ezt vette alapul Dr. Julian De Silva plasztikai sebész is, amikor arra volt kíváncsi, hogy melyik híresség arca a legtökéletesebb.

Lapozd fel a galériánkat, hogy megtudd, mely hírességek arca közel tökéletes!

A legtökéletesebb arcú hírességek top 5-be került Taylor Swift, akinek 91,64%-ban hibátlanak a vonásai. Ezzel az eredménnyel olyan gyönyörű nőket utasított maga mögé, mint Kate Moss, Scarlett Johansson, Natalie Portman, Katy Perry és Cara Delevingne.
Kattints a további képekért!

Nincs mit tenni: el kell ismernünk, hogy az amerikai celeb valóban kortalan.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.