Tony Ward az "extra" ruhák szinonimája - ha különleges kreáció kell, ő a befutó

Még mindig nem tudjuk túltenni magunkat az haute couture héten, ugyanis az idei párizsi etap igazán extrára sikerült. Az összes tervező különleges kreációkkal rukkolt elő a következő szezonra, és még közülük is kiemelkedett Tony Ward, akinek neve mellett a szinonima szótárban ott szerepelhetne a "kicsit sem hétköznapi" kifejezés. Ha rendkívüli designra van szükség, ő a megfelelő ember.

Tony Ward

Szerintem vannak olyan divattervezők, akik alapvetően arra születtek, hogy ruhákat csináljanak. Tehetségüket nem tanulással sajátították el, hanem papírlappal és ceruzával a kezükben születtek. Olyan kreativitás szorult ezekbe az emberekbe, amelyet még a szakma is megirigyelne, és amelyért sok versenytárs ölni tudna. Tony Ward a megfelelő designer, ha különleges kreációkról van szó. Az idei Paris Fashion Week haute couture bemutatóján bizonyította, hogy ha speciális és extra alkotások kellenek, ő a mester. Kilométerekről kiszúrod, ha valaki az ő estélyijét viseli a vörös szőnyegen, védjegyévé váltak az extrém szabásvonalak, fazonok, kiegészítők és megoldások - az anyaghasználatról nem is beszélve. Mindezt olyan eleganciával és kifinomult köntösben képes tálalni egy-egy dresszben, hogy azt valóban tanítani kellene.

A libanoni-olasz divattervező rendszerint a kortárs építészetből merít ihletet, amely segít szobrászati ​​formákat elképzelni, innovatív technikákat létrehozni, valamint a fény és az átláthatóság határain játszani. Ez a szemlélet minden kreációjában visszaköszön. Íme az öt kedvencünk a legújabb kollekcióból.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak