Fashion&Beauty

Tudományosan megállapították, ki a világ legszebb nője, az ő arca tökéletes

Kutatók állapították meg egy arcsebész segítségével.

A tökéletes női arc

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a szépség relatív. Nem vagyunk egyformák (szerencsére), mindenkinek más a gyönyörű, az ízlés egyénenként változó, és ez így is van rendjén. Kíváncsiságból azonban egy csapat kutató egy londoni arcsebész, Dr. Julian De Silva kezdeményezésére megállapította, hogyan is néz ki a tökéletes női arc, ennek alapján pedig ki a világ legszebb nője. A vizsgálatokhoz a szakemberek az ősi görögök által felállított ideált vették alapul, erre építkeztek, amíg eljutottak az eredményekig. A teszt során ahhoz, hogy pontosat tudjanak mondani, az arc különböző részeit - az orrot, az állkapcsot, a szemet, a szemöldököt, az ajkat és az állat - elemezték. A végleges lista a nyertesekről százalékos arány alapján állt fel, értelemszerűen a kifogástalan megjelenésért a 100 százalék járna, aki ehhez a legközelebb állt, az a nő lett a győztes. Tippelj, ki ő, amíg a második oldalon eláruljuk!

Lapozz!

Fotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.