Fashion&Beauty

Videó: Jákob Zoltán élethosszabbító programon járt, hogy túléljen mindenkit

Jákob Zoltán nemrég Svájcban járt, ahol egy személyre szabott élethosszabbító programon vett részt. A példaképe David Attenborough, és a célja, hogy legalább 100 évig aktívan éljen.

Éljünk 100 évig!

Jákob Zoli is részt vett a tegnap esti Just Clear Award gálán, ahol elárulta nekünk, hogy nemrég egy élethosszabbító programon járt Svájcban. "Megnézték, hogy milyen a mostani állapotom, elvégeztek egy csomó vizsgálatot, 20 kémcsővel vettek vért, és miután megjöttek az eredmények kaptam táplálékkiegészítőket és vitaminokat a további életemhez, hogy sokáig éljek és túléljek mindenkit!" - mondta a sikeres üzletember. Emellett az otthoni futópadján rendszeresen fut és odafigyel arra, hogy egészségesebben étkezzen. Nemrég indult új online műsora, a Szépség Guru, amelyben csapatával drámai átváltozásokat visznek végbe és segítenek a nőknek elérni, hogy szépnek és magabiztosnak érezzék magukat. Zoli hozzátette, hogy az életéből még hiányzik egy társ és továbbra is keresi a "Nagy Őt".

A teljes interjút a videóra kattintva tekintheted meg:

Jákob Zoltán belekezdett abba, hogy még tovább építse a birodalmát, és tudja, hogy követőkre is szükség van. Nem semmi, hogy mit hozott össze az Andrássy úton.

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...