Fashion&Beauty

Nem térnek magukhoz Michelle Pfeiffer rajongói: a színésznő megmutatta, hogyan néz ki az arca smink nélkül – fotó

Michelle Pfeiffer nemrégiben ismét lenyűgözte a világot könnyed eleganciájával és természetes szépségével, rajongói pedig alig térnek magukhoz attól, hogy a színésznő 65 évesen is pont olyan üdén ragyog, mint fiatalabb korában.

Felvállalja natúr arcát

Michelle Pfeiffer többször beszélt már nyíltan arról, hogy az étrend és a testmozgás kulcsszerepet játszik karcsú vonalai, valamint bőre egészségének megőrzésében. Korábban a veganizmus híve volt (vagyis az állati eredetű élelmiszerek fogyasztásának mellőzése szerint alakította ki életmódját), ennek előnyeit, illetve szervezetére gyakorolt pozitív hatásait pedig számos interjújában kiemelte. Noha az utóbbi időben áttért a paleo diétára, továbbra is hangsúlyozza a gyümölcsök és zöldségek fontosságát a vitalitás szempontjából, de nem győzi hangsúlyozni azt sem, milyen elengedhetetlen a sport – fitneszprogramjába a pilates, a jóga és a futás is beletartozik, melyeket elmondása szerint kora reggel gyakorol, hogy formában maradjon egész nap. Nos, a színésznő szavait érdemes megfogadni, hiszen elég csak egy pillantást vetnünk arra, milyen fantasztikus formában van a hatodik X-en túl is, amit az is jól bizonyít, hogy arca smink nélkül, teljesen natúran is makulátlan, valamint frissességet sugárzó. Galériánkban megmutatjuk:

Michelle Pfeiffer mindig is a világ legszebb nőinek táborához tartozott, ennek ellenére sosem aggódott az idő múlása miatt, sőt: méltósággal fogadta a korosodással járó látványos nyomokat az arcán.
Kattints a további képekért!

A sebhelyesarcú és a Batman visszatér sztárja 1993. november 13-án esküdött örök hűséget férjének, David Kelley-nek, aki csak kivételes alkalmakkor tűnik fel Pfeiffer oldalán.

Leadfotó: Nathan Congleton/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!