Fashion&Beauty

Videó: Balogh Edina, Lola és Kardos Eszter megmutatta, mit viselnek idén tavasszal!

A napokban prezentálta a C&A a 2024-es tavaszi/nyári kollekcióját, amely a "Finding Beauty in Chaos" (A szépség megtalálása a mindennapi káoszban) nevet kapta. Az eseményen Balogh Edina, Lola és Kardos Eszter is részt vett, és elárulták, hogy az új kollekcióból melyek a kedvenc darabjaik.

Megtalálták a szépet a káoszban!

A márka tervezői négy fő trendre épülő kollekciót hoztak létre, melyek arra összpontosítanak, hogy a hétköznapi alkalmak a ready-to-wear stílusok által divatossá és modernné váljanak. Emellett először került bemutatásra egy kézzel hímzett kapszulakollekció, amely a Rangsutra, egy indiai szociális vállalattal való partnerségből született. Az új kollekciót a sztárok is imádják, és már ki is választották azokat a divatos szetteket, amelyeket idén tavasszal viselni fognak! A részletekért kattints a videóra!

Lead kép: C&A

A két híresség a TV2 Farm VIP című műsorának forgatása alatt kötött barátságot, kapcsolatuk pedig fokozatosan formálódott szerelemmé. Balogh Edina most új részleteket árult el románcukról.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A tél és a hideg idő nem kecsegtet túl sok lehetőséggel – már ami a kinti tevékenységeket illeti. Ennek függvényében a hűvös szürkeségben sokszor nincs kedvünk kimenni a szabadba gyermekünkkel. Hát...
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.