Fashion&Beauty

Fashion Week-en járt a Batz

Batz Sneaker Kollekció Debütált a Budapest Central European Fashion Week-en.

Batz dizájner modellek

Megnyitotta kapuit a Fashion Hub a Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) keretében, január 27-én és 28-án workshopok és érdekfeszítő kerekasztal-beszélgetések helyszínévé változott a Hungarian Art & Business (HAB) épülete az Andrássy úton.

Az eseményen ott volt a Batz is, ahol bemutatkoztak a dizájner modellek.

A vendégek betekintést nyerhettek a leendő Batz X Virag Kerenyi kollekcióba és persze a már évek óta nagy sikernek örvendő Batz X REKAVAGO új tavaszi/nyári kollekciójából is kaptak egy kis ízelítőt.

Fashion Week show

A tizenharmadik alkalommal megrendezett Budapest Central European Fashion Week-en, Kerényi Virág 2024-25-ös kollekciójára óriási volt az érdeklődés.

Teltház előtt mutatta be a vagány outfit-eket, melyhez a világszerte ismert, fiatal tervező, a Batz X Virag Kerenyi sneaker kollekciót vitte a kifutóra. A sneaker-ek egytől egyig nagy érdeklődésnek örvendtek, a végleges kollekció tavasszal lesz megvásárolható.

A várakozás és izgalom fokozódik, ahogy közeledik a debütálás időpontja, és mindenki kíváncsian várja, hogy megismerhesse az új sneaker darabokat.

batz pink táska sneaker

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.