Fashion&Beauty

Fast fashion szettben ragyogott Viktória hercegnő: pazar látványt nyújtott ebben az ízléses darabban a svéd korona várományosa

Viktória hercegnő mindig remek ízléssel állítja össze az outfitjeit, s nem volt ez másképp néhány nappal ezelőtti nyilvános megjelenése apropóján sem. A svéd trónörökös egy múzeumi kiállításmegnyitón tette tiszteletét, az alkalomra pedig egy, a napjainkban igencsak divatosnak számító, Barbie-stílust megidéző Zara-szettet öltött magára.

A svéd királyi család trónörököse is Barbie-lázban ég

Az európai uralkodó famíliák tagjai közül leginkább a britek imádott hercegnéje, Katalin, valamint a spanyolok nagyra becsült királynéja, Letícia van fókuszban, azonban bőven akadnak még a kontinensen olyan előkelőségek, akikre érdemes figyelmet fordítani. Ott van például a svéd korona várományosa, Viktória, aki kislánykora óta nagy népszerűségnek örvend hazájában, a nép nagy része pedig alig várja, hogy édesapja, XVI. Károly Gusztáv átadja neki a trónt. A kétgyermekes édesanya sokszor szólal fel fontos társadalmi kérdésekben, remekül ötvözi a modern szemléletmódot a hagyományőrzővel, emellett azzal is sikerült belopnia magát az emberek szívébe, hogy akárcsak a jelenlegi király, ő is közembert választott házastársnak. Ráadásul női mivolta is sokakat inspirál: rendkívül elegáns, bájos és dekoratív, az pedig még kedveltebbé teszi őt, hogy nagyon jól ért a divathoz, így megjelenése kivétel nélkül minden alkalommal hibátlan. Erről tett tanúbizonyságot néhány nappal ezelőtt is, amikor egy mutatós fast fashion darabot húzott elő a szekrényéből; galériánkban megmutatjuk, milyen sikkes volt a hercegnő!

Viktória hercegnő a minap a stockholmi Nordiska múzeumban tett látogatást, hogy megtekintse az újonnan megnyíló „Nordic Life” című kiállítást. Az ünnepélyes szalagátvágás után figyelmesen és érdeklődve végigmustrálta a bemutatott tárgyakat, s láthatóan igencsak jól érezte magát az eseményen.
Kattints a további képekért!

Nem túlzás azt állítani, hogy kevés stílusosabb előkelőség van Ránijánál. A jordán királyné sokszor még Katalin hercegnét is képes túlszárnyalni, ahhoz pedig, hogy erről ténylegesen megbizonyosodjunk, elég csak egy pillantást vetni legutóbbi választására.

Leadfotó: Stefano Guidi/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.