Fashion&Beauty

Bombabiztos megoldás pattanások ellen - így lehet neked is csodaszép, tükörsima bőröd!

Ha aknéval küzdesz, valószínűleg már ezerféle csodakészítményt kipróbáltál a makacs, piros pattanások eltüntetésére. De hallottál már valaha a cink szupererejéről?

Tükörsima, pattanásmentes arcbőr

Az akné olykor valósággal legyőzhetetlennek tűnhet, gyakran a leghatékonyabb összetevőknek is meggyűlhet vele a baja. Ha úgy érzed, már mindent kipróbáltál és semmi sem használ, érdemes lehet bevetned a cinket, amely amellett, hogy szervezetünk számára elengedhetetlen tápanyag, bizony a legmakacsabb aknéval is képes felvenni a küzdelmet. Bőrfiatalító hatásának köszönhetően nem csak pattanásmentessé, de ragyogóvá és tükörsimává is varázsolja arcbőröd. Kíváncsi vagy, mégis hogyan kellene beépítened a cinket bőrápolási rutinodba és milyen előnyeid származnának rendszeres használatából? Olvass tovább, eláruljuk!

1. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik A gyulladás az akné leggyakoribb kiváltó oka, súlyosbítja a pattanásokat és tovább terjeszti őket. Éppen ezért, mivel a cink rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, nagyban hozzájárulhat az aknés bőrproblémák kezeléséhez. Segít csillapítani az aknéhoz társuló vörösséget és duzzanatot, elősegítve a szebb és simább arcbőrt.
Kattints a további képekért!

Blue Ivy Carter még csak 12 éves, de már több zenei mérföldkövet élt át ez idő alatt, mint a legtöbb ember egész életében. Miután szerepelt édesanyja Beyoncé kislemezén, a "Brown Skin Girl"-en, ő lett a valaha volt legfiatalabb egyénileg elismert Grammy-díjas. Ezt követően csatlakozott Beyoncé Renaissance World turnéjához, és több dalt is együtt énekelt édesanyjával a színpadon. Most egy újabb élményben volt része, ugyanis szüleivel, Jay-Z-vel és Beyoncéval együtt vett részt a 66. Grammy-gálán.

Leadfotó: Pexels, forrás: healthshots.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.