Fashion&Beauty

Ma 40 éves a legdögösebb márka: minden, amit tudni kell "Viktória titkáról"

Minden évben megrendezésre kerül a leglátványosabb divatshow, melynek keretein belül bemutatják a legújabb fehérnemű trendeket. Szemetgyönyörködtető szettek, és a legnagyobb énekesek kíséretében vonulnak fel a legkeresettebb angyali modellek. Pontosan 40 évvel ezelőtt alapították meg a világhírű fehérneműket gyártó céget, a Victoria’s Secretet.

Az alapító

Az amerikai üzletember Roy Raymond 1947-ben született, és 30 éves korára, 1977-ben alapította meg a Victoria's Secret fehérneműket gyártó vállalatát. Ötlete onnan jött, hogy Roy mindig is szerette meglepni feleségét egy-egy szép és szexis darabbal, de zavarban érezte magát az ilyen jellegű boltokban. Évekig tanulmányozta a fehérnemű piacot, mert olyat akart megalkotni, ami különleges és egyedi. Emelett fontosnak tartotta azt is, hogy ne a nők vásároljanak maguknak, hanem azok a férfiak, akik kedveskedni akarnak párjaiknak, és kedvükre válogathassanak a szebbnél szebb intim szettekből. Az üzletember a kezdeti anyagi nehézségeket hamar túlszárnyalta, és 5 év alatt folyamatosan terjeszkedett. Mind a 6 üzletében szinte tolongtak a nők és a férfiak, mert mindenki az érzéki és szexis fehérneműket akarta. Roy azonban úgy döntött megválik jól menő cégétől, és az akkor 80 ezer dollárból elindított vállalkozását 4 millió dollárért adta tovább. Az új tulajdonos Leslie Wexner pedig a 90-es évekre több milliárd dollárra húzta fel a Victoria’s Secret értékét, amit az alapító Roy Raymond már sajnos nem tudott megélni, ugyanis 1993-ban leugrott a Golden Gate hídról. 46 éves volt.

Az amerikai álom

A sikersztori tovább folytatódott, és a XXI. században a gyönyörű fehérneműk mellett hálóruhákat, parfümöket és szépítőszereket is elkezdtek árulni. Mára a Victoria’s Secret az egyik legismertebb és legsikeresebb fehérnemű márka, melyért nemcsak Amerikában, hanem világszerte nők milliói rajonganak. Azonban a siker titka nem is a csodás fehérneműkben rejlik, hanem Victoria’s Secret angyalaiban, akik mára fogalommá váltak. A márka ugyanis rendelkezik hivatalos angyalokkal, akik a divatshow kifutóján és a kampányokban is, arcukat és testüket adják a kívánt látvány eléréséhez. Victoria’s Secret angyalnak lenni a modell szakma csúcsát jelenti, csakis a legkeresettebb lányoknak van esélyük a parádés bemutatón fellépni és a pompás fehérneműkben végigvonulni. Vigyázat! A nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...