Hóeséssel és mesés téli kollekcióval várja az ünnepeket a Versace

Modern, stílusos és nagyon menő téli kollekcióval várja az ünnepeket a Versace. Az biztos, hogy mi alig tudnánk választani a szebbnél szebb színekben és mintákban pompázó darabok közül, ezért készítettünk nektek egy rendhagyó összeállítást a márka legjobb darabjaiból. Gyönyörködjetek bennük a kedvetekre!

Modern, stílusos és nagyon menő kollekcióval várja az ünnepeket a Versace

Ha a Versace divatház tervezéseiről van szó, mindig tudjuk, hogy mit várjunk: modern, színes és nagyon stílusos ruhadarabjait ugyanis már megszokhattunk - gondoljunk csak a márka pár hete bemutatott 2022-es tavaszi/nyári ruhakollekciójára -, azon azonban még mi is meglepődtünk, hogy mennyire változatos és menő téli kollekcióval rukkolt elő az ünnepekre az olasz márka.

Legyen szó fekete, piros vagy rózsaszín, netán lila vagy arany színű kiegészítőkről; mesés táskákról vagy logós, feltűnő márkajelzéssel ellátott ruhákról, az biztos, hogy idén télen minden stílusos nő megtalálhatja a maga luxuskategóriás álomdarabját a Versace legújabb, ünnepi kollekciójában - melynek mi legszívesebben minden egyes darabját feltűznénk a karácsonyi kívánságlistánkra. Nos, ha ezek a csodás darabok nem is fognak a karácsonyfánk alatt landolni idén télen, az biztos, hogy egy csodás kollekcióról van szó, melyben még képeken keresztül is szuper gyönyörködni!

Nagy nehezen, erős szelektálással, de azért mi is próbáltuk kiválogatni színben, anyagban, kiegszítőkben és ruhákban változatos kedvenc darabjainkat, hogy ti már csak a legeslegjobb Versace tervezésekben tudjatok gyönyörködni. A mi egyik nagy kedvencünk az elöl Versace logóval (vagy a márkajelképével, a medúzafejjel) díszített téli gyapjúsapka, mely négy különböző színben - így tehát rózsaszínben, lilában, pirosban és feketében - is kapható. Ennél stílusosabb téli sapkát nagy valószínűleg keresve sem lehetne találni a dizájnerboltok polcain, arról nem is beszélve, hogy van pontosan hozzá illő sál, kendő és kesztyű is!

Az biztos, hogy mi teljesen beleszerettünk, de a Versace márka metálos magassarkú szandáljai, ajcquard mintával díszített ruhái és táskái, valamint a medúzajellel ellátott pénztárcák, házi papucsok és a sportcipők is nagy kedvencink lettek, melyek közül csak nagyon nehezen tudnánk kiemelni egy darabot.

Az idei tél legmenőbb Versace-darabjaiból készült összeállításunkat megtaláljátok a lenti képgalériánkra kattintva!

Versace La Greca silk shirt (selyeming) 990 euró; Versace La Greca silk bralette (selyem melltartó) 690 euró; Versace La Greca print tulle tights (tüll harisnya) 250 euró; Versace Logo Socks (zokni) 70 euró
Kattints a további képekért!

Hirtelen nem is tudjuk, hogy mit mondjuk: az egy dolog, hogy a Chanel divatház egy kész autó árát kéri el egy-egy táskáért, de ezek a darabok se nem szépek, se nem praktikusak... Íme a luxusmárka 2021-es őszi/téli kollekciója, ami ennél bizarrabb nem is lehetne!

Leadfotó, fotó: Versace

Oldalak