Fashion&Beauty

A Valentino új táskáival nem tudunk betelni: egyszerűen tökéletes ez a kollekció

Nem tudunk betelni a Valentino legújabb kollekciós táskáival, melyek szebbnél szebb színekben pompáznak - egyszerűen tökéletesek a tavaszra! Most nektek is bemutatjuk őket, hogy ti is a kedvetekre gyönyörködhessetek bennük!

A Valentino új táskakollekciója tele van színes tavaszváró darabokkal

Az idei évben szebbnél szebb táskakollekciókkal rukkoltak elő a luxuskategóriás divatmárkák: a Louis Vuitton párnás "pillow" táskáiért például a fél világ megőrült, a Fendi vadító tigrismintás táskái minden bizonnyal a márka jelenlegi legjobb darabjai, a Gucci tigris évének jegyében megtervezett limitált kiadású kollekcióját pedig szabályosan elkapkodták a rajongók az üzletek polcairól.

Most ismét egy olyan fantasztikus táskakollekciót hoztunk el nektek, mellyel egyszerűen nem lehet betelni: az olasz Valentino márka legújabb szériás darabjai a szivárvány mesés színeiben ragyognak, beragyogva ezzel a napjainkat. Figyelem: igazi tavaszváró darabok következnek most, amik azonnal elrabolják majd a szívedet! A teljes kollekciót a cikk alján lévő képgalériánkra kattintva tudjátok megtekinteni.

Bemutatjuk nektek a Valentino legújabb táskáját, a VLogo Signature névre elkeresztelt, boríték alakú válltáskát! Ahogyan már a nevéből sejteni lehet, ez egy mesés Valentino fémlogóval ellátott táska, melyet kézben és vállra vetve is lehet hordani attól függően, hogy hogyan szereted viselni a táskádat.

Ha éppen úgy szeretnéd, egy kattintással el is tudod távolítani a táska felső fogantyúját és a fém láncos vállpántjait is - de ha mindkettőt használod, erre semmi szükség, hiszen mindenhogyan fantasztikusan néz ki ez a táska. A Valentino most a szivárvány legszebb színeiben hozta el nekünk ezt a különleges darabot, ami nem tagadjuk, mi egy pillanat alatt beleszerettünk...

Most össze is gyűjtöttük nektek a Valentino új táskakollekciójának legszebb darabjait, hogy ti is a kedvetekre gyönyörködhessetek bennük!

Valentino Garavani Stud Sign válltáska 2100 €
Kattints a további képekért!

A kínai horoszkóp szerint a 2022-es év a tigris éve - ennek okán egy igazán különleges kollekcióval rukkolt elő a Gucci, melynek szebbnél szebb darabjai bennünket is elkápráztattak. Kíváncsi vagy a teljes kollekcióra? A cikkünkben minden mesés darabot megmutatunk!

Leadfotó, fotó: Valentino Garavani

Oldalak

Fashion&Beauty