Új kollekció a Pandorától! - Az élet értékei ékszerbe öntve

Megérkezett a Pandora legújabb, teljesen új koncepción alapuló kollekciója, az Essence. A felejthetetlen pillanatokat megörökítő hagyományos karkötő mellett megjelent letisztult és elegáns sorozat darabjai a viselőjük életét leginkább meghatározó értékeket hivatott kifejezni. (x)

Ami a nőknek fontos

A Pandora Essence kollekciót egy vékony sterling ezüst karkötő és 24 szimbolikus jelentéssel felruházott új charm alkotja, amelyek mindegyike egy-egy személyes jellemvonást, belső értéket képvisel. A kollekcióban megjelenő értékeket a Pandora egy 7.500 fős nemzetközi kutatás eredménye alapján választotta ki.

Spritualitás és innováció

A Pandora tervezői kiemelt figyelmet szenteltek annak, hogy a charmok alapanyagukban, színükben vagy mintázatukban kifejezzék az általuk képviselt értékeket. Az ékkövek kiválasztásánál például a történelmi múltjuk és a nekik tulajdonított spirituális energiák jellege egyaránt jelentős szerepet játszott. A karkötőt és a charmok alapját adó sterling ezüst spirituális szinten szintén szorosan kapcsolódik a nőiességhez. Az új kollekció innovatív technikai megoldásában is különbözik a hagyományos karkötőtől. Az újításnak köszönhetően a charmok egy beépített szilikon markolatot kaptak, mely stabil rögzítést tesz lehetővé az Essence karkötő bármely pontján.

Neked melyik érték a legfontosabb?

A Pandora új ékszerei az igazi nőknek szólnak, akik ismerik a bennük lakozó, az életüket meghatározó értékeket. A kollekció nagykövetei is ezt az üzenetet hordozzák: különböző kontinensen élő, merőben eltérő személyiségek, akik mind különböző célokért és más értékrend szerint élnek. Kinga Burza divattervező Párizsból az örömöt, Anita Tillmann stílusmenedzser Berlinből a bizalmat, Tara Stiles New York-i jógaoktató a szenvedélyt, Nina Tandon orvos-biológus kutató a hitet, Cindy Joseph kozmetikumgyártó a bölcsességet, Leila Janah szociális munkatárs San Francisco-ból a bátorságot, míg Penelope Jagessar Chaffer filmkészítő és író a szeretet, és Lauren Cuthbertson londoni balerina a magabiztosságot testesíti meg.

Az Essence Collection és a tavaszi kollekció darabjai március 13-tól vásárolhatók meg a Pandora márkaüzletekben. A hivatalos viszonteladóknak a gyártó egyelőre nem tervezi a kollekció forgalmazását.

Kifinomult tavaszi ékszerek

A Pandora más újdonságokat is tartogat, hiszen az Essence kollekció mellett a tavaszi kollekció csodálatos ékszerei is megjelentek. A kifinomult és nőies új darabok színvilága a tavasz könnyedségét adja vissza, az ékszereket a lágy pasztellszínek, a lila, a barack és a rózsaszín árnyalatai jellemzik.

Nézd meg az Essence kollekciót bemutató videót!

Ha tetszenek az ékszerek, nyomj egy lájkot és oszd meg a cikket!

Ezt is nézd meg: Mesés ékszerek a Pandora Valentin-napi kollekciójából - Katt ide!

Fotók: ytimg.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!