Fashion&Beauty

Ezek lesznek a legtrendibb manikűr színárnyalatok idén nyáron

Nyári körömtrendekből sosincs hiány, de talán nincs is szükség különleges trendekre, már néhány vidám, igazi nyárias színnel is trendi manikűrt készíthetünk a forró, sütkérezős napokra.

Nyári manikűrök

Ki ne imádná élénk színekbe burkolni körmeit a jó idő beköszöntével? Várhatóan továbbra is szárnyalni fognak az év eddigi legnagyobb körömtrendjei - nem lesz hiány mázas fánk manikűrökből és a "tejes fürdő" körmök sem mennek ki a divatból, ám néhány szín különösen meghatározó szerepet játszik majd a nyári időszakban. Manikűrösök árulták el, melyek lesznek az elkövetkező hónapok legtrendibb árnyalatai! Nézd meg a galériát, hogy inspirációt gyűjthess!

1. Klasszikus piros A piros körmök nem mondhatóak trendnek, hiszen évszaktól függetlenül egész évben népszerűek. „A vörös szín visszatér, mielőtt egyáltalán távozott volna" - mondja Rachel Apfel Glass, a GLOSSLAB körömszalon lánc alapítója - „A vendégeim mindig is kedvelték a piros árnyalatokat, egy új TikTok trend pedig még népszerűbbé tette őket, mert a piros körmök viselése elméletileg romantikát vonz az életünkbe. Akár hiszünk ebben, akár nem, a piros körmök viselése mindig szuper ötlet nyáron."
Kattints a további képekért!

Ha szereted a francia manikűröket, akkor mutatunk egy olyan verziót, amit egyenesen imádni fogsz. A szájkontúr manikűr technikája egyre populárisabb a szalonokban.

Leadfotó: Unsplash, forrás: marieclaire.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.
Sztárok
A legendás színész-rendező 40 év után új filmben szerepel: a Nemzeti Film Intézet támogatásával készülő A királytalálkozóban Szilézia idős fejedelmét formálja meg.