Fashion&Beauty

Mindenki ennek a színnek a megszállottja most: ősszel is hatalmas trend lesz

Ez a titokzatos szín idén tavasszal bukkant fel először a kifutókon. Az árnyalat mélyen megérinti a természet szépségét és a megújulást szimbolizálja.

A legszebb árnyalat idén

A divatvilág mindig is a kiszámíthatóságról volt híres: a pasztellszínek tavasszal dominálnak, a mélyebb, hangulatos árnyalatok pedig ősszel. Éppen emiatt egy új szín felbukkanása képes minket meglepni, és pont egy ilyen esetről van szó idén. Az egyik zöld árnyalat hódította meg a közösségi oldalakat, és már az év elején felbukkant több divatbemutatón. Ez a zöld szín valahol a Kelly zöld és vibráló Chartreuse zöld között helyezkedik el. Ez a gyönyörű árnyalat rengeteg fantázianevet kapott, de egy élénkebb olívazöldnek lehetne leginkább nevezni.

Mutatjuk is, hogy mennyire szép színről van szó!

Kylie Jenner is behódolt ennek a trendnek, többször láthattuk ilyen árnyalatú darabban.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.