Tombol a "két tónus" trend - ez a színkombináció megnyerte 2021-et

A "két tónus trend" elnevezés nem mond sokat így elsőre, de annál látványosabb. Biztosan te is találkoztál már olyan ruhadarabokkal, melyek a monokróm stílus helyett több színt is kombinálnak egy adott cuccon belül. Most is egy ilyen irányzat hódít.

Két tónus trend

Az úgynevezett "two tone trend" a koppenhágai divathét street style outfitjeinél mutatkozott meg még januárban, és mostanra ért el oda, hogy széles körben népszerű lett. Az egyszínű, monokróm ruhadarabok helyett kettő árnyalat kombinációja figyelhető meg egy adott cuccon belül, mely különleges és extra. Tudják ezt a legnagyobb stílusguruk is, mi pedig mutatunk néhány remek szettet a témához kapcsolódóan.

Fekete és bézs a best of

A legelegánsabb kombinációnak a fekete és a bézs tűnik, de élénkebb változatok is jelen vannak a piacon. Nem olyan régen például a farmer divatban volt megfigyelhető a két tónus trend, a nadrág egyik szára világosabb volt, a másik pedig sötét. Mind ruháknál, mind pedig kiegészítőknél tarol a stílus (táskák, cipők), ha neked is bejön, bátran kísérletezhetsz a különféle árnyalatokkal.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak