Milyen formájú a melled? Ez a hozzád illő melltartó

Nem csak a kosárméret számít a kiválasztásnál.

Megfelelő melltartó

Szinte minden nő elkövette már azt a hibát, hogy rossz melltartót vásárolt magának. A legtöbb esetben ráadásul észre sem vesszük, hogy nem a megfelelő darabot viseljük, hiszen szemet hunyunk még afelett is, hogy nyomot hagy a testünkön. Ráadásul kevesen tudják, de a megfelelő kosárméret mellett még arra is nagy figyelmet kell fordítanunk, egyáltalán milyen a mellformánk, hiszen a kosárméret egy konfekcióméret, ami nem biztos hogy mindenkinek jó. Most azonban segítünk és megmutatjuk, melyik melltartó típus illik a leginkább a mellformádhoz.

Széles mellek

Leginkább a kis mellű nőkre jellemző, hogy a dekoltázsuk formája inkább széles, mint kerek. A szakértők szerint azok a nők, akik ebbe a típusba tartoznak bele, gyakran gyenge kötőszövetekre panaszkodnak, ezért olyan melltartóra van szükségük, ami megtartja azokat. Katja Hartenstein, a világhírű fehérnemű tervező számukra a szexi push up, vagy balconette típusu melltartókat ajánlja.

Sportos mell

Izmos a felsőtested, azonban a melled nagyon lapos? Akkor te a sportos mellűek csoportjába tartozol! Mivel a sportos mellek nem igényelnek annyi támogatást, számodra egy szexi, csipkés bralette melltartó a tökéletes választás.

Kerek mell

Amennyiben a kerek mellekkel megáldottak táborát erősíted, nagyon szerencsés vagy. Te ugyanis bármilyen melltartót viselhetsz, hiszen megfelelsz a klasszikus konfekcióméreteknek.

Szétálló mellek

Amennyiben a két mell ellentétes irányban van egymással, nagyon fontos, hogy olyan melltartót válassz, melynek oldalán nincsenek súroló varratok. Ezek ugyanis mellbimbókba nyomódnak, ami nemcsak kényelmetlen lesz, de sérüléseket is okozhat. A tervezőnő azt tanácsolja, hogy aki ilyen mellel rendelkezik, mindenképpen varrás nélküli, puha és kényelmes darabokat válasszon magának.

Cikkünk folytatódik...

Fotó: Pexels

Oldalak

  • 1
  • 2