Fashion&Beauty

Természetes szépségre vágysz? Ezt keresd a flakonon!

Sokaknak nagyon fontos, hogy olyan termékeket használjanak, amelyek természetes alkotóelemeket tartalmaznak, így most összegyűjtöttük, hogy mi a 7 legfontosabb növényi alapanyag, melyeket keresned kell a kozmetikai szerek flakonjának hátulján!

Argánolaj

Marokkóban évszázadok óta felhasználják az argánfa diószerű terméséből hidegsajtolással kinyert olajat, mely puhává és rugalmassá varázsolja a bőrt. Az argánolaj nem véletlenül a testápolók egyik gyakori összetevője, hisz magas E-vitamin tartalommal is rendelkezik, sőt kiemelkedő az antioxidáns-tartalma is. Tehát bőröd feszességének, bársonyosságának és fiatalságának záloga az argánt tartalmazó szer lehet!

Bogáncsvirág

A szúrós gazként ismert bogáncs az egyik leghatékonyabb feszesítő, hisz a tüskés növényből kivont ránctalanító összetevő, az arctiin koncentrációja igen hatásos a ráncok ellen.

Jojobaolaj

Az indiánok használták először szépségápolási szerként a jojoba olaját, mely nemcsak a nap káros sugarai ellen nyújt hatékony védelmet, de a pattanásokat okozó baktériumokat is elpusztítja. A jojoba olajaként elterjedt szer valójában egyfajta viasz, mely hidratálja a bőrt, miközben ásványi anyagokkal is feltölti, sőt a hajat is képes bársonyossá és egészségesebbé varázsolni.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.