Téli trendek, amik fantasztikusan állnak mindenkinek - neked is ki kell próbálnod őket

A kemény hidegek bizony itt vannak, de attól még nem kell lemondanunk a stílusos öltözködésről! Most összegyűjtöttük nektek a legmenőbb téli trendeket, melyek nemcsak nagyon melegek és kényelmesek, hanem divatosak is!

Ezek a téli trendek bizony mindenkinek jól állnak

Bár a téli szezon a legtöbbször nem a "divatozásról" szól, valljuk be, hogy a kényelmes, meleg ruhadarabok mellett néha jól esik csinosan és stílusosan is felöltözni. Mi például már alig vártuk, hogy az ünnepi szezon elteltével ne csak a ragyogó glitteres-flitteres ruhákat és magassarkúkat, hanem a pihe-puha mellényeket, az elegáns garbókat és persze a menő kabátokat is felvehessük.

Most pedig nektek is gyűjtöttünk néhány fantasztikus téli trendötletet azért, hogy még a borzasztó mínuszokban is fel tudjatok öltözni akkor, ha éppen a kedvetek tartja. A teljes téli trendválogatásunkat a cikk alján található képgalériánkra kattintva érhetitek el!

Az idei téli szezon egyik legnagyszerűbb befektetése a kedvenc színedben pompázó, meleg gyapjúkabát, mely hosszú éveken át hű társad lehet. Régebben csak feketében és a sötét alapszínekben lehetett téli kabátokat kapni - ma már szerencsére teljesen más a helyzet, ezért bátran választhatsz olyan színű darabot, mely a legkedvesebb a számodra!

A mi egyik nagy kedvencünk ez a világos árnyalatú lilás-rózsaszínes kabát, amit nemcsak a mindennapokban, de különelgesebb eseményekre, alkalmakra, színházba, ranvedúra is bátran fel lehet venni. Ha egy ilyen mesés színű darabba ruházol be, akkor nagyon az outfitet többi részével sem kell foglalkoznod, hiszen egy szimpla fekete garbó és egy fekete nadrág is tökéletesen illik ehhez a különleges színű kabáthoz. Nagyon nőies darab, az már egyszer biztos!

A szezon legmenőbb téli trendjeit felvonultató összeállításunkat a lenti képre kattintva érhetitek el!

Steppelt pufidzsekik Az idei téli szezon legnépszerűbb dzsekijei ezek a steppelt pufikabátok, amiket ma már mindenféle színben el lehet érni. Tökéletesek mindennapi viseletre, sétára, túrázásra, elfoglalt napokra, de akkor is jól jönnek, ha dermesztően hidegek a reggelek! Reserved Dzseki újrahasznosított béléssel 15 995 Ft
Kattints a további képekért!

Nem tudunk szó nélkül elmenni az idei téli szezon legnépszerűbb kiegészítője mellett, hiszen annyira divatos, újító és praktikus, hogy még nem találkoztunk ehhez foghatóval! Mutatjuk is, pontosan miről beszélünk: meglátjátok, odáig lesztek érte!

Leadfotó: Mango
Fotó: Mohito

Oldalak