Fashion&Beauty

Minden szettet feldob ez a menő téli kiegészítő - mi is rajongunk érte

Mi a legkönnyebb mód arra, hogy stílusos legyél a télen? Viselj egy trendi sálat! Ezek a szemet gyönyörködtető darabok a legegyszerúbb téli outfitedet is feldobják, ezért épp itt az ideje beszerezned egy menő sálat!

Még soha nem láttunk annyi szép sálat a boltokban, mint most

Ez a tél már olyan hosszú, mintha sosem lenne vége - ha mással nem is, általában az öltözködéssel szoktuk feldobni azokat a napjainkat, mikor már tényleg elegünk van abból, hogy délután négykor sötétedik. Mostanában például a rendkívül meleg és praktikus különálló kapucnik hódítanak a divatvilágban, amiket bármikor fel lehet venni, ha extrém hidegre fordulna az időjárás; de a metálfényű pufidzsekik és kabátok, valamint a színes téli sapkák, illetve az elegáns bőrkesztyűk is fénykorukat élik.

Van azonban egy olyan téli kiegészítő, ami kimarad a felsorolásból: pihe-puha, meleg, bele lehet burkolózni, véd a megfázástól és még jól is néz ki - ráadásul manapság már szinte mindenféle mintában és színben lehet kapni! A mesés téli sálakról beszélünk, melyek idén szebbnél szebb színekben és menő színátmenetes, kockás mintákban jelentek meg a divatüzletke polcain. Össze is gyűjtöttük a kedvencinket, melyek annyira szépek, hogy alig tudunk közülük választani! A jelenlegi hazai kínálatban kapható legjobb darabokért lapozd fel a cikk alján található képgalériánkat!

Ez az extra hosszú, pihe-piha gyapjúkeverék anyagból készült sál maga az álom! Ahogyan már korábban beszámoltunk róla, a narancssárga szín mostanában nagyon menőnek számít, ezért ha máshogy nem is, egy meleg sál formájában mindenképpen érdemes becsempészned a téli garbóbodva. Feldobja a legegyszerűbb fekete és szürke kabátot, de a tél legnépszerűbb színű kabátjaihoz, a csokoládé barna színű kabátokhoz is fantasztikusan illik. A cikk alján található válogatásunkba most több narancssárgás-színátmenetes sálat is bele tettünk, hogy nektek már csak ki kelljen választanotok a kedvenceiteket!

Mutatjuk is a jelenleg kapható legszebb sálakat a hazai kínálatból: a teljes válogatásunkat a lenti képre kattintva tudod megtekinteni!

Reserved Kockás dzsörzésál 3995 Ft A 2022-es téli szezon legnépszerűbb sálja biztosan a narancssárgás színű, enyhén átmenetes kockás sál, mely egészen fantasztikus változatokban kapható. A képen látható darab anyaga például olyan pihe-puha, hogy szinte elolvadunk tőle; de nagyon melegnek is néz ki, ezért biztos, hogy nagy hasznát fogjuk venni az előttünk álló fagyos pár hétben is. Fantasztikus ez a darab!
Kattints a további képekért!

Szeretjük vagy sem, ez a kontroverziális, retro cipőtrend hatalmas visszatérésre készül az idei évben - máris minden menő divatüzlet polcain megtalálhatóak ezek a darabok!

Leadfotó, fotó: Mango

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.
Lifestyle
Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan...