Fashion&Beauty

4 tipp a télen is ragyogó arcbőrért - Így küzdünk a hideg, száraz levegő ellen

Ha azt gondoltad, hogy a tél beálltával nincs mit változtatni a napi arcápolási rutinodon, akkor el kell keserítsünk, mivel igenis van mit másképp csinálj. Ám az a jó hír, hogy pár egyszerű lépéssel kipipálhatod a változtatásokat.

Egy jó smink az ápolt bőrrel kezdődik, legalábbis a mesterkozmetikusok ezt vallják. Nyugodj meg, nem kell vagyonokat költened ahhoz, hogy szépnek érezd magad! A következő lépéseket azonban tilos kihagynod, főleg, ha már nem a húszas éveidet taposod.

Csak finoman

Megértjük, hogy szeretsz megszabadulni az elhalt hámsejtektől a kedvenc bőrradírod segítségével, ám télen csak árthatsz a bőrödnek az efféle kezelésekkel, mintsem hogy használj. Persze radírozz most is, de csak hetente egyszer és azt is csak este, hogy még véletlenül se kelljen az egyébként is kipirosodott bőröddel még a fagyos szél ellen is küzdened. Az sem árt, ha a durvább szemcséjű terméked egy finom, hidratáló formulájú bőrradírra cseréled le tavaszig.

Tisztíts, mint egy profi

Ugye nem kell mondanunk, hogy este tilos sminkkel az ágyba feküdnöd? Tudjuk, hogy télen persze nem esik jól a frissítő arcmosás, de mit szólnál egy vadi új lemosóhoz, aminek ráadásul isteni illata is van? Próbálkozz a kamillás, esetleg levendulás arclemosókkal! Ha pedig extra érzékeny a bőröd, akkor a kecsketejes kozmetikai termékeket neked találták ki!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Szoboszlai Dominik egykori RB Leipziges csapattársa, Gulácsi Péter nem rejtette véka alá a véleményét. A sztárkapusnak közben eldőlt a jövője is.
Utazás
Mindenhol érezhetően drágulás van, és ezt a MÁV étkezőkocsijában is érezni fogjuk. Paprikás csirkét valószínűleg nem fogsz rendelni.
Lifestyle
Egyre több szakértő kifogásolja a reformok hiányát: bizonyos számítások szerint néhány év múlva a teljes magyar nyugdíjrendszer megborulhat.